ZTK 4.Hafta | MP Antalyaspor - GALATASARAY

Mücadelemizle tur atladık.En azından artık ruh var takımda.Hakemler yine kötüydü,busene kötüyüz diyesesimz çıkmıyor ama kaç tane oldu penaltımız verilmiyor.
Neyse forvet transferi lazım bu takıma.Hani bugün geliyordu biri ?
Nerede ??
Bugün bütün takım iyi mücadele etti.bireysel olarakta Servet Cana Sabri Culio ve Ufuk iyiydi.

Şu Ufuk'a bari bu sene güvenelim diyorum hala ben
 
kaleci değil forvet istiyoruz forvet ama gerçek bir forvet hani gol makinesi derlerya,tehlikeli golcü öyle bir adam ama nerdeeeee...............
 
sigarayi birakmistim iki gundur icmiyordum..taki ayhani izleyene kadar..ayhan futbolu birakana kadar sigarayi birakamam anlasildi..
 
Anadolu kulübü mantığıyla düşünelim. Bize karşı 3 forvetle çıkan bir takıma karşı tek forvetle defansif dizilimle 1 puanı aldık. O zaman istediğimizi almış oluyoruz

Büyük takım mantığıyla düşünelim. Bize 3 forvetle çıkan bir takıma karşı defans yapacak kadar küçüldük. Küçük hoca mantığıyla 2 puan kaybetmedik, 1 puan kazandık...
 
artık bu takıma forvet gerektiğini yazmaktan bıktım..hala transfer yok..şu maçta bir forvetimiz sahada olsa gol atmamak mümkün değil...ama forvet yok top ileride resmen ayaklarımızda ölüyor..kaleci değil forvet forvet.....
 
Bu takımın oynadığı veya oynamaya çalıştığı şeyin adına ne demeli bilmiyorum ama bir şey var ki ben bu sıkıcı duruma galiba alışıyorum ve kızmıyorum artık.

Tahhammül sınırlarımı zorlayan tek şey Aydın'ı sahada görmek !!!
 
Uğur Deniz' Alıntı:
kaleci değil forvet forvet

Ne kaleci ne forvet tek isteğim orta saha orta saha orta saha. İster hiç gol atmayalım, hep gol yiyelim ama ne olur kaptırmadan ve saçmalamadan orta sahada iki top çevirelim. Sadece bunu istiyorum, çok mu?


Maça hiç gelmeden geçersek,

"ağları delen metin oktay'ımızdan sonra ağları ören cengaverimiz" (Ekşi Sözlük)
http://img823.imageshack.us/img823/805/sarbi.png :)
 
10 kişi kaldığında bile Antalya hücuma çıkamadı. GS forması giyen futbolcular. GS forması giydiklerinin farkına varmış belli. Adnan Polat aç futbolcular alacağız demişti. Futbol aç futbolcularla değil iyi futbolcularla oynanır. Bu takımın oynayabilecğei en iyi oyun bu. Sİvas'ı yenersek daha düzgün bir takım görürüz. Zİra Cana ön liberoya geçecek Neill gelecek yerine. Cana-Culio Arda orta sahası önlerindeki Kewell-Baros-Kazım üçlüsdü ile güzel şeyler olabilir. Ama ya bu 6 lıdan biri bile oynamazsa ne olur? Hadi sol kanada arda geçer yerine kim geçer orta sahaya? Forvete girmiyorum bile.

GS'ın 31 ocak'a kadar beklediğim tek transferi Adnan Polat'ın tribünlere transfer olması.
 
Acayip tuttum bu Culio'yu.
Biraz daha kondisyon yüklemesinden sonra inanılmaz katkı verecek bize.

Kazım devam et abicim böyle ;)

Ayrıca izleyenler nasıl bir beklenti içinde bilmiyorum ama şu takımın,bu kalitedeki bir takımın oynayacağı en iyi topu oynuyoruz.Oyundan,taktikten kaynaklı değil sıkıntı.Kadronun defansif olmasıda önemli değil,pozisyon bulduk mu ,bulduk atamıyorsan yapacak bir şey yok eksiği taktikte değil kadronda arayacaksın ozaman.Hagi ile takım en azından mücadele ediyor bu bile ciddi bir değişim,kazançtır benim gözümde.

2 transferle ancak bu kadar düzelme.Zaten oyuncu değişiklikleri başladığı an takımdan ümidi keselim zira ilk yarıdaki kadro tekrar dümene geçmiş oluyor ve sonucu hepimiz biliyoruz.
 

Üst