Basketbol takımımız 4 Haziran 2022'de lig finalini ve belki de lig şampiyonluğunu yarı final serisinin son maçında kaçırdığında büyük umutlarımız vardı. Dursun Özbek'in basketbol düşmanlığı ve cimriliği nedeniyle hepsi kısa sürede yıkıldı. Andreas Pistiolis'e büyük haksızlık yapıldı, bu takımda oynamayı hak etmeyen yerli ve yabancı oyuncular takıma alındı ve sonunda 2 yılda yaşamadığımız rezillik kalmadı. Bunların hesabının sorulması gerekiyor.
Süheyl Batum adaylığını açıkladığında şaşırdım ve biraz yadırgadım. Ünal Aysal'la yan yana gözükmesi tat kaçırıcı, listesi beklediğim kadar güçlü değil ama Basketbol takımımızın yerlerde süründüğü , büyük bir umudun - atılımın çöpe atıldığı 2 yılın sonunda Dursun Özbek'in başkanlıktan indirilmesi gerekiyor. Süheyl Batum, Basketbol takımımızı başarıya taşırsa desteklerim. Geçen 2 yılda ve Mustafa Cengiz döneminde devam eden basketbol düşmanlığı devam ederse kendisine eleştirileri ilk ben yazarım ama ne olursa olsun yarın değişim sağlanmalı.
Yarın akşamdan itibaren yeni bir başkan, yeni bir takım yöneticisi, Yakup Sekizkök yetersizi yerine yeni bir koç , Ömer Yalçınkaya vasıfsızı yerine yeni bir menajer ve tamamen yenilenmiş bir kadroyla temiz bir sayfa açalım. Galatasaray Basketbol takımını 2010-2012 arasında rüya dönemindeki seviyesine getirelim.