Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ne çabuk özledin bunu agaTugay Aktepe' Alıntı:Unutmadık, unutmayacağız...
![]()
Liverpool'a Amsterdam Kupası'nda attığı golü unutamam...Mehmet Can ILIMAN' Alıntı:Cesar Prates geldi aklıma.29 numarayı giyiyordu sanırsam.Sağ bekte oynuyordu.Frikiklerden önce topun başında mırıldanırdı.Sonra bir bakardık gol olurdu.O sezon çok gol atmıştık duran toplardan.Özledim o golleri.
Sanırım T.Telekom idi ve Türkiye kupası grup maçı idi. Onun dışında ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorumda Saraçoğlu'nda taç çizgisinden kullandığı frikikten direği nişanlamıştı Volkan'ı baya zorlamıştı.Semih Çiğdem' Alıntı:Yanlış hatırlamıyorsam ya inter yada seraidan bi takımada frikikten gölü vardı.Birde hangi maç hatırlamıyorum ama karlı havaydı baya uzaktan gol atmıştı toplara çok iyi vuruyordu.Acaba şuan ne yapıyor.
Prates in olimpiyat stadında fb ye attığı Hakan Şükür ün kafasına çarpıp gol olan şutu en ilginç golüdür herhalde. Bi benzerini daha görmedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.