Re: Türkiye - Fransa
Full salona oynandı maç..
Semih Ural' Alıntı:Maçı izleyemedim. Salonun doluluk oranı nasıldı acaba?
Full salona oynandı maç..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Semih Ural' Alıntı:Maçı izleyemedim. Salonun doluluk oranı nasıldı acaba?
Fatih zaman zaman bizi çileden çıkartsa da, savunmasıyla bu takımın rotasyonunda yer almasını isterdim.Önder Çiçekoğlu' Alıntı:...Kafama takılan şey Fatih'i niye gönderdiğimiz?
Uzun zaman sonra takımı beğendim. Galibiyete rağmen Tanjevic'e lafımızı sokup noktayı koyalım. Kerem Tunçeriyi senelerdir kadroya almadığın için huzurlumusun hala?
Hakan Durusel' Alıntı:Belçika maçına gittim de, gitmez olaydım şu maçı seyretseymişim inşallah ntv spor tekrarını verir gece.
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Hakan Durusel":1wly1kng]Belçika maçına gittim de, gitmez olaydım şu maçı seyretseymişim inşallah ntv spor tekrarını verir gece.
Bu olayı çok net hatırlıyorum denedik beğenmedik daçkaya gittiArda Öztürk' Alıntı:Burak
Sinan Amerikadan ilk geldiğinde Galatasarayla deneme antremanlarına çıktı ama beğenilmediği için Daçkaya gitti.
Bu arada vurduğ smaçta çok extraydı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.