Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Erdem Abi'ye katılıyorum.Barış kötü oyuncu değildir ama milli takım oyuncusu değildir.O kadar oyuncu varken Barış gibi oyuncu almak milli takıma hakarettir.Artık bıktım bu Tanjevic'in takıntılarından milli takım koçusun sen Fenerbahçe'nin değil burada oyuncu yetiştiremezsin, yetişmiş oyuncuları oynatırsın.Erdem Akkaş' Alıntı:Maç felan umrumda değil..zaten çokda önemli değildi dünkü yenilgiden sonra..
Ama Barış Hersek gibi bir adamın Milli takım düzeyine kadar çıkarılmasına inanılmaz derecede sinir oluyorum..bunca yıldır Bu sporu yaptık gözlemlerimiz oldu tanıdıklarımız oldu dostluklarımız oldu..Barış gibi hatta ondan daha iyi adamlar sokakta yığınlan dolu..Yazık günahtır ya..Bir Milli takım forması bukadar ucuz olmamalı..Bir Efes Yıllardır böyle boş bir adama yatırım yapmamalı..gerçekten yazık
Evet Kerem abi %100 haklısın sakin bir biçimde anlatabilirdik ama bu malesef tezlere saygısız, bilgiçlik taslayan insanlar için geçerli olmuyor.Kerem SEÇER' Alıntı:Daha saygılı cümleler seçin beyler. Düşündüklerinizi daha sakin bir biçimde anlatabilirsiniz değil mi?
Eray Demirdöven' Alıntı:Milletin Nba yıldızı maç kazandırır,double-double yapar;bizim Nba yıldızımız maç kaybettirir.![]()
Helal sana Hido!!!![]()
Emre Doğan' Alıntı:[quote="Eray Demirdöven":1v7cw9mm]Milletin Nba yıldızı maç kazandırır,double-double yapar;bizim Nba yıldızımız maç kaybettirir.![]()
Helal sana Hido!!!![]()
Eminim benden daha üzgün biri yok demiştim ama varmış.Burak Ceyhan' Alıntı:Hiç tövbe deme Emre'cim kesinlikle katılıyorum, daha ağır eleştirileri hak ediyor kesinlikle! Ayıptır be kardeşim Orlando-Clevland serisinde saha da fırtına estiren Hido ile Yunanistan,Fransa maçlarındaki Hidayet arasındaki fark çok bariz.
Hidayet umarım bir daha bu formayı giymezsin, hak etmiyorsun, çünkü; milli formanın hakkını veremiyorsun,üzerindeki o kutsal formanın değerini anlayamıyorsun,anlamazsın da zaten. Sen Nurilerle reklam yap, Nba'de parayı götür ve şımarmaya devam et. Hidayet'in kariyerinin en kötü sezonları bu seneden itibaren başlayacak.
Tanjevic mi ? Tanjevic'in tek hatası; kadro seçimi oldu, onun haricinde elinde var olanı en iyi şekilde değerlendirdi...
Barış Hersek,Engin Atsür,Semih Erden - Tutku Açık,Cevher Özer,Kaya Peker diyorum başka bir şey diyemiyorum.
Keşke mi?
Keşkelerle,geçmişte kalarak,eskiye dönüp düşünerek bir yere varılmıyor.
Son söz; önümüzdeki maçlara bakalım ruh ve alın teriyle !
Önce Mirsad'ı eleştirdik yolladık, sonra Mehmet'i şimdi de kurban Hido mu ?
Her sene kendinize bir kurban seçip vurmaktan bıkmadınız mı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.