Aynen sana katiliyorum.....Kadir Unal' Alıntı:sonu uğur yıldırıma benzemesin de...paşa gönlü bilir...
yolu açık olsun...
sonu Ugur Yildirim gibi olursa cok kötü olur.Senin´de söyledigin gibi pasa gönlü bilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Aynen sana katiliyorum.....Kadir Unal' Alıntı:sonu uğur yıldırıma benzemesin de...paşa gönlü bilir...
yolu açık olsun...
Aynen sana katiliyorum.....Hakan Avci' Alıntı:[quote="Kadir Unal":3bnzr643]sonu uğur yıldırıma benzemesin de...paşa gönlü bilir...
yolu açık olsun...
Katiliyorum Halil Ibrahim abi 1 ara Mustafa Dogan´da oynuyordu kac mac oynadi alman milli takimda?Halil İbrahim' Alıntı:uğur yıldırım önce herenvende duyurdu adını. takımda o aralar baya iyi gidiyordu ligde. sonra zidane, ronaldinho vb. yıldızlarında olduğu frikik yarışmasında bu dev isimleri bir bir eleyince bütün dünyanın ve o zamana kadar tınlamayan Hollanda ve Türkiye milli takımları da devreye girdi. galatasaray dahil bir çok Türk takımıyla adı anıldı transfer döneminde. o da aynı mesut gibi gerekçelerle Hollanda yı seçti (ki bunda hollanda milli takımının bizimkine nazaran başarısı ve gözünde oluşu da etkin) ama adamlar naptı kullanmayacaklarını zaten belli ediyorlardı, avrupa da kendi ülkesinde başka milliyetten oyuncu istemeyecek takımların başında geliyorlar. 1 maçta oynatıp resmi prosedürleri devreye soktuktan sonra kapıyı gösterdiler çaktırmadan. uğur da anladı yaptığı hatayı ama iş işten geçti. sonra gaziantep e geldi galiba bir sezon sonra sivas a transfer oldu ondan sonra nerelerdedir benimde haberim yok. mesut un durumununda aynı olacağı kanaatindeyim. bizim elimize böyle bir silahı vermemek için bir kaç maç oynatırlarsa oynatırlar ondan sonra hatırlayan olur mu bilemem. Hangi Alman, milli takımında bir Türk ister ki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.