EuroLeague Fantasy Challenge 2018-2019

Onu nasıl yapıcam yeni halini çözme aşamasındayım henüz .
Sol üstte "Transferleri Geri Çevir" e tıkla. Çıkan pencerede takasladığın tüm oyuncular görünür ve "Takası Çevir"e basarsan tüm oyuncular seçili olduğundan tüm takaslar silinip takas öncesi duruma dönersin. Ama tek bir takası değiştireceğim dersen diğer takas işlemlerinden tiki kaldırman yeterli.15dk kaldı çabuuuk:D
 
Tamamdır hallettim teşekkürler herkese 😄Sırf Beaubois oynamaz da 1 kişi eksikle haftayı geçip oyundan soğumayayım diye Higgins’den feragat edip SER-ROD aldık umarım aratmaz.
 
Yüksek puanların çıkacağını düşündüğüm bu haftada kaptanlık görevine Moerman'ı getirerek bir risk aldık, bakalım nasıl bir sonuç alacağız.
 
Tam onu yazmaya geldim. Bu adam geçen hafta da silik Tavaresi maç boyu oynatıp Ayon’a kesik attı. Hatta Tavare maçı 3 sayı 3 ribaundla mı ne bitirmişti. Bi alalım dedik herif gıcıklığına mı oynatmıyor anlamadım.
 
bu laso nun ayon ile ne zoru var bilmiyorum. sakatlığı yok. geçen hafta da gayet iyi oynarken çıkarıp bir daha almayıp tavares i oynatmıştı. bu hafta ayon çıkıp bir daha da kadroya almam.
 
Moerman çok fena yanılttı bu hafta beni en az 20 bekliyordum 1.7 m verip aldım ama sadece 2 aldı hiç zorlamadı oyunu.Micic'i alacakken ilk takımıma Sessions'la yollar ayrıldı haberlerini görünce Wilbekin aldım onun yerine o da kötüydü.Peiners zaten haftalardır kanayan yaram bir türlü çıkamıyorum kendisinden bugünün tek tesellisi Dunston oldu benim için.Bu arada geçen hafta euroleague Peiners'in attığı sayıyı ve aldığı faulü Diebler'a yazmıştı.Kaç gün geçti düzeltmemişlerdi bugün düzeltmişler ama bizim Fantasy puanlarında bir değişiklik yok hatta ben Peiners'i bu hafta çok az bir parayla çıkaramadım belki o puanlar eklense kendisinin de fiyatı artacağından çıkarabilecektim.Saçma sapan bir şey yaptı euroleague.Ha ben zaten ödül alabilecek kadar üst sıralarda bitireceğimi düşünmüyorum bu sezonu ama diyelim ki kıl payı kaçırdım fena söverim o 3 puanı vermediler diye
 
100 sayı atan Fener’de Melih’in 15 attığı yerde Sloukas gibi adam son periyoda 0 sayıyla giriyor.
Ayon arka arkaya iyi maçlar çıkarıp mvp de olmuştu. Bende Vesely vardı ama ucuz diye Ayon’u aldık iki haftadır kesik yiyor. Madrid şu an 5 numarasız oynuyor, Tavares çıktı ama Ayon yine yok. İnsanı soğuttular.
 
Ben bu hafta artık yeter Calathes dedim ve Nedovic'i aldım,bakalım sonuç ne olacak ?

2 haftadır Wilbekin kadromda ama başlarım onun oyununa,kesin çıkaracağım

Jankunas ve Nedovic oynamayacak yazılmış,eğer doğruysa büyük yıkım olur kadrom için
 
bu laso nun ayon ile ne zoru var bilmiyorum. sakatlığı yok. geçen hafta da gayet iyi oynarken çıkarıp bir daha almayıp tavares i oynatmıştı. bu hafta ayon çıkıp bir daha da kadroya almam.
Real in uzunlar sıkıntı. 3 tane üst seviye var, hatta Reyes ve Thompkins i de sayarsak 5 tane. Kimin ne zaman oynayacağı belli değil, o yüzden sadece Randolph 4 ve 5 oynayabildiği için diğerlerine göre biraz daha mantıklı gibi. Ayon üzerinde 6 ya 1 olan bir zarı atmak gibi. Vesely mesela 18 dakika süre bulup 14 getirdi hiç yokta, galibiyetle beraber 15,4 yapıyor. Ama Ayon 0 (yazıyla sıfır)...

Ama çok enteresan bir makas var 2 grup oyuncu arasında. En iyiler için 1,9 M gerekiyor, 1,65 olsa adam yok, riskli seçimlere yöneliyorsunuz. Uzunda da böyle kısada da. Sadece Nedovic, Micic ve Dunston var bu arada ama onlar da bir tarafa kayar yakında.
 
Ayon konusunda başka bir şey var diye düşünüyorum. Dün mesela Tavares çıktı ama Thompkins girdi. Ayon’la Thompkins kıyas kabul etmez. Ayon’un zaten verimlilik ortalaması bariz ortada. Ben çıkıcam bugün Ayon’dan gerekirse Tavares alırım baksanıza adam kötü de oynasa 20 dakikadan aşağı oynamıyor neticede.
Nedovic konusu da; bu adam zaten ilk maçta 20 küsur yapıp sonra hiç oynamadı yanılmıyorsam. Sakat galiba. Bende zaten yok, kadrosunda olanlar ya da alacaklar için söyleyeyim dedim.
 
Nedovic üç hafta kadar yok. Ayon maç öncesi sırt ağrıları artınca oynamamış. Yedeklerim de kadro dolsun diye mahalleden alınan oyuncular gibi olunca her hafta sürpriz sakatlıklar ile 7 kişi oynuyorum. Zaten 8 kişilik kadro, biri 0 alınca direkt patlanıyor.
 
Bayça, bu hafta da IBN ve Hall of Fame liglerinde eşleşmişiz :)
ilk gün sonunda ben öndeyim ama avantaj sende, senin daha fazla oynamamış oyuncun var. Bol şans :)

Abi bırakta birini ben alayım. Geçen seferki maçı sen almıştın. Bu sefer 2 yerde karşılaşıyoruz. IBN'den çok ümitli değilim çünkü sen de Micov var bir de Datome den 11 almışın bence gayet iyi. Ama belki Hall of Fame'i alırım. De Colo sen de var kaptan bende Shved bakalım o belirler. Bir de Sen de Ayon oynamadı. Ben de Thomas var son 2 maçta fena değilmiş ama çok ta getirmez herhalde, yine Earl Clark çok güvenmiyorum ama o da formda. Ucuzdu almak zorunda kaldım. Shved alınca elim mahkum oluyor. Tek umudum Shvedin De Coloya fark atması.
 
oyun hakkında da bişeyler söylemek lazım. malum geçen seneki değişiklikten sonra eski keyfi kalmamıştı. bu sene şimdilik biraz daha iyi. eğer yedek oyuncuların da bir şekilde puan getirdiği bir hale getirilirse bence artık böyle de oynanabilir. ne bileyim, yedek oyuncuların en azından topladıkları puanın yarısı puana eklense daha anlamlı ve rekabetçi olur.

çünkü tahmin ediyorum 15.haftadan sonra herkesin kredisi doyum noktasına ulaştığında herkeste aynı oyuncular olacak, mevkilerinin en yüksek kredili ve en iyi 8 oyuncusu ve 100 puanlık farkı kapatmak bile artık geri kalan haftalarda imkansız. bu yüzden ilk 15 hafta çok önemli. (basit bir hesapla ortalama 2 kredilik 8 oyuncu 16 kredi ediyor. 4 de yedeğe 0,50 kredi verilse, 16,5 kredi mükemmel bir takım için ideal. ilk 500 deki takımlara bakınca şimdiden herkesin 14,5 ile 13,5 arası kredisi var. yani 6 hafta sonra 16,5 kred, elde edilmiş olacak ve hemen herkesin kadrosu aynı olacak.)

bu yüzden geride kalanlar için oyun ileriki haftalarda sıkıyor ve kaçınılmaz olarak herkes oyunu bırakıyor. buna bir neden de haftanın birinciliğinin artık bir önemi olmaması. oysa geçen senelrdeki gibi hafta birincisine saat verilmiş olsa, gerilerde kalan takımlar bile en azından saat için hala bu oyunu oynuyor olacaktı. asist, ribaund, sayı birincilerine ödül vermemeleri de artı bir neden.
 
Son düzenleme:

Üst