KBSL 23. Hafta | Galatasaray 67-65 Hatay BŞB

Çoğu önemli oyuncularını kaybettiler maddi sorunlardan. Kazanmalıyız.
 
Maddi durumun kötü olmasından dolayı Hatay kadrosuna küçülmeye gitti ve önemli isimlerini kaybetti. Yine de tehlikeli bir takımlar. İyi oynarsak kazanabileceğimize inanıyorum.
 
Söylemiştim kazanabileceğimizi. Hatay eskisi gibi değil ve kazandık diye kafalarında maçı bitirince hüsrana uğrattık. Hayalet gibi başladık maça ama kızlar inanılmaz bir mücadele verip kazandılar. Hepsini tebrik ediyorum.
 
Galatasaray Kadın Basketbol Takımımızın, Hatay Büyükşehir Belediye’yi 23 sayı geriden gelerek 67-65 mağlup ettiği karşılaşmadan sonra Başantrenörümüz Efe Güven açıklamalarda bulundu.

Başantrenörümüz Efe Güven açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Maçın başında çok kötü başlayan bir Galatasaray vardı. 23 sayılık bir farka kadar geriye düştük. Sonrasında bu farkı kapatmasını bildik. İlk yarı için söyleyecek fazla bir şey yok. Rezalet bir basketbol vardı. İkinci yarı oyuncularımın hepsi çok önemli karakter sergilediler. Kendileriyle alakalı tek bir şey söylemem gerekirse gurur duyuyorum. Bu sene bir geçiş sezonu. Farklı bir sezon oluyor, zor bir sezon oluyor. Çok takdir edilmesi gereken, gurur duyulması gereken ve unutulmaması gereken bir takım bence. Her zaman bu tür sezonları yaşamaz büyük kulüpler. Bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Taraftarlarımıza ayrı bir parantez açmamız gerekirse onlara da çok teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Mersin Büyükşehir Belediye maçına hazırlanacağız.”
 
Kazanacağımızı düşünmüştüm ama bu kadar farktan geri dönmek büyük iş.
Moriah Jefferson büyük hayal kırıklığı bu sezon. Üstelik parasını almadığı için sıkıntı çıkarıyordu ve ödemeleri yapıldı ona rağmen kötü oynadı. Işılın karakter koyması ve Macaulay'ın iyi gününde olması maçı getirdi bize.
 

Üst