2019-2020 Galatasaray Erkek Voleybol Takımı

4 köşe oyuncusu olacak o zaman. Sonunda yeteneği kısıtlı bir Türk oyuncu ile sınanmayacağız.
Venno, Antonov, Taht belli olan yabancılar.
Tanju gelecek oyuncu için heyecan verici dediyse benim için çok yeterli bir referans. Heyecanla bekliyoruz.

Ünal Aysal'ın dediği gibi, çilek transferi :D Yukarıda yazılmış, bu transfer olursa Taht'ı yüksek ihtimal iptal ederiz (anlaştık kendisiyle ama resmi imza yok), yedekten yabancı smaçör istemez hoca Yasin, Melih varken.
 
Burutay yazmışlar twitterda ama bize mi Fenere mi anlamadım?
 
Evet ligin en iyi yerli smacorunu aldik, Duff da kalir diye dusunuyorum. Taht ile de anlasilmisti ama 4.yabanci olarak gelir mi yoksa anlasmayi bozar miyiz hocaya kalmis is.

Selcuk
Antonov, Venno, Burutay
Emre, Duff
Burak

Ilk 6’miz bu olur, yedekten de Dogukan, Yasin, Melih, Muzaffer, Onurcan gelir.
 
Ligin dengesini değiştirebilecek iki üç tane yerli oyuncudan biri Burutay Subaşı. Çok kaliteli bir oyuncu. Yerli olmasıyla da elimiz de bayağı genişliyor. Hayırlı uğurlu olsun.
 
Herkese Merhaba,
Yıllar önce sevgili Önder ile gsvoleybol.org'u kurduğumuzda kardeş sitemiz gsbasket.org'da da voleybol ile ilgili bölümlerimiz olmuştu. Yıllar içerisinde Türk Voleyboluna ve Galatasaray'a kendimce hizmet etmeye devam ettim. Uzun zaman sonra yeniden burada olarak yeni sezondan itibaren siz değerli Galatasaraylıların voleybola daha fazla etki yapmasına olan ihtiyacı sizlere hatırlatmak için yazmaya başladım. Kısa bir süre sonra sizlerle voleybol hakkında paylaşımlarla birlikte olmak istiyorum.
Görüşmek üzere...
Sevgilerimle.
 

Üst