EuroCup 3.Hafta | Unicaja Malaga 88-83 Galatasaray Doğa Sigorta

3. çeyrek bitti 64-58 gerideyiz. Gereksiz rotasyonlar devam ediyor. Greg ve Yiğit bugün hiç oyuna giremediler. Auguste, Harrison, Moore ve Webster ön plandalar.
 
Spikerler bayağı zorlamıştı Malaga oynamıyor diye diye. Kına yaksınlar, fark çift hane olunca seslerine renk geldi neyse ki.
 
Herifler hala Malaga kendi kapattığı kapıyı kendi açtı filan diyor yav. Neyse, küfür etmeyeceğim, küfür etmeyeceğim. Fark 7.
 
Takımın mücadelesine saygı duyuyorum. Rahat 20'ye gidebilecek maçtan kafa olarak kopmadan makul farkla ayrıldılar. Tai'yi eleştirmek artık içimden gelmiyor da blok yediğin bir adamın üstüne kör noktaya gidip 2 dakika sonra yeniden topu potaya yollayamadan dönmek nedir? Elden verdiği topu, kenardan oyun başlatırken nişanladığı Whittington'ın bacaklarını filan saymıyorum bile. İşin kötüsü arkasında bekleyen adam da Lazeric Jones. Neresinden tutsan elinden kalıyor. Tabii 2.75'lik bütçeden de ne bekleyebileceksen, bu kadar yoklukla koydukları mücadele için Ertuğrul hocayı ve takımını tebrik ediyorum. Hadi Klobucar hepiniz içinde patladı da şu takıma 2 yılda Elegar kadar bir çember savunucu katamamak da bizim ayıbımız tabii.
 
Sinan Erdem'de artık saha avantajıyla +5 yazdırıp kazanmamız lazım. Bu gruptan en kötü halde 2. bile çıksak önümüz açılır.
 
Bu maçın baştan sona hakkı kaybedeceksek bile 5 sayı civarı farkla kaybetmek idi.

Fark 9'a çıktığı anda 15'e çıkacağınıda gösterdi çünkü o bölümde oyun olarak kopmuştuk.

Yinede kısa sürede maçı 4'e kadar çektik,çok iyi mücadele ettik.

Aaron Harrison müthiş bir yetenek.Keşke Webster-Lazeric Jones ikilisi yerine iyi bir oyun kurucumuz olsaydı.

Sağlık olsun.
 
Sadece Webster'ın yerine Jones oynasa bile maçı kazanabilirdik. Eline gelen her topu atmadan etrafına dağıtırdı hiç değilse. Düşük seviye bile olsa oyun kurucu olduğunu hissettirirdi. Webster'da oyun kuruculuğun gramı yok. Her topu atmaya programlanmış ve her 2 hücumda bir kısa devre yapan bir robot sadece.

Hakemlerin daha insaflıca yönettiği ve Sinan Erdem'i doldurduğumuz gelecek maçta bunları evire çevire yenmek gerekiyor.
 
Whittington bomboş smaca giderken adams nerdeyse blok yapacak. Sok potaya onu da basket faul al.

Olsun zor deplasmanda son ana kadar iyi mücadele ettik. Bu kadro bu kadar olur. Oyundan, mücadeleden memnunum. Hocaya da takıma da tebrikler.
 

Üst