2019-2020 Galatasaray Futbol Takımı

Hakem olaylarına ben pek katılamıyorum arkadaşlar. Tuhaf bi denge var çünkü. Mesela Antalyaspor’lu futbolcunun da top eline çarpıyor bi pozisyonda. Misal hakemler feneri korusa bundan âlâ bi penaltı pozisyonu olamaz, ama hakem vermedi. Geçen sene bizi çok karaladılar ama Fatih Terim’in aldığı cezanın haddi hesabı yoktu mesela. Federasyonun Fenerli olduğu su götürmez gerçek ama hakem nezdinde bunları sayacaksak tuhaf bi denge çıkıyor ortaya ben de çözemedim, her şey fazla dengesiz. Ama şuna eminim; Anadolu takımları dahil bütün takımların bütün maçlarında inanılmaz komik hakem hataları görüyorum bu sezon.

Değişen kurallarda o pozisyon penaltı değil. Aynısı dün Alanya maçında da oldu o da penaltı değil.
 
Hakemler genel olarak çok kötüler. Sadece bizim maçta değil bir çok maçta abuk sabuk kararlar veriyorlar. Böyle giderse işler iyice içinden çıkılmaz bir hal alacak.
 
Ben sol bekte Süleyman Luş ve sağ bekte de Lemina'yı kullanmayı öneriyorum.
Aynı zamanda 3 savunmaya da devam edilmeli.

Muslera
Luyi Donk Marcao
Lemina Nzonzi Seri S.Luş
Feg
Falcao Andone

Kadrosunu denemek isterdim...
 
Eskiden olsa,Şampiyonlar ligi öncesi olsa bile maç evimizde olduğundan kazanırız derdim fakat bu sefer kazanırız diyemiyorum.

Taraftara sürekli kenetlen diyorlar,konsantre olun diyorlar fakat futbolcusundan teknik ekibe kadar kendileri konsantre değiller.

İnsallah Sivasspor maçını kazanırız.Kazanmak istiyorsak kadroda mutlaka değişikliğe gitmeliyiz.

Fatih hoca sen kadroda değişime git,Arenada taraftar maçı alır merak etme..
 
İyi buldular bu “kenetlen” masalını da. Damardan damardan vuruyorlar taraftara, kendileri bir iş yapamıyor böyle avutmaya çalışıyorlar. Benim de zerre umudum yok. Golü kim, nasıl, ne şekilde atar onu da bilmiyorum ve hiç bir taraftarın da tahmini olduğunu sanmıyorum. Komediye bak..
 
İlk 11'imiz: "Muslera, Şener, Emre, Belhanda, Babel, Ömer, Andone, Luyindama, Marcao, Nzonzi, Emre Mor."

Seri neden yok yine?
Babel yorhun diyoruz yine ilk 11'de?
Bu sene Fatih Hoca'nın kadro tercihlerine anlam veremiyorum 😏
İnşAllah bu maçı sakatlıksız ve 3 puanla atlatırız...
 
Feghouli yok ama hala Belhanda denen o uyuşuk kadroda. Seri neden yedek ya neden bu kadar mı dayanıksız bu adam. Ve Babel dinlendirmeden oynamaya devam ediyoruz sakatlamaya çalışıyoruz heralde başka açıklaması yok.
 
Andone'nin golu cok guzeldi. Lakin bir gariplik var adamlar kirmizi boga gormus gibi saldiriyor. 2 -0 onde olmalari icten bile degildi. Neyse biraz da balla 3 puan alalim.
 
Andone süpersin sen be.

Adam ceza sahasına girer girmez topu çekti,akıl işi bu.Kaptırsa ne olacak hiçbir şey.

Hem penaltı hem takımı devre sonuna giderken rahatlatan 2.gol.Helal sana Andone.
 

Üst