2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

ya dengem bozuldu , sinirden abuk sabuk şeyler yazasım var.
Töbe töbe.
Yok ya bu sezon bi daha ne avrupa ne lig maçı izlemeyeceğim , valla sağlığımdam olacam bu yaşta. Ulan hayat zaten zor , bide şu takımın bize yaptığına bak.
Haram olsun taraftarlık hakkım.
 
Galatasaray'da sorunun nerede olduğunu gösteren bir maç oldu. Bu tarz maçların verdiği dersler, gelecek kurtarır. Galatasaray kalitesine yakışacak bir 6 numara alındığı taktirde saha içinde çoğu sorun çözülecektir. İkinci yarı yediğimiz baskıdan çıkamamamızın sebebi de 6 numaranın top dağıtamaması yüzündendi.
 
Yahu kardeşim , sen hangi maçı izliyorsun. Takım top yapamıyor , pas atamıyor. İlk yarı iyi , ikinci yarı rezalet futbol var , bu arada trabzonda hiç gününde değil , olsalar 2.yarı bizi 5 lik yaparlardı.
Sen yönetimdenmisin yoksa ?
Bir çok yorumunu okudum burada , inan ayıp olmasa , kullandığı yada içtiğin maddeyi bırak diyecem.
Tövbe , tövbe.
Biraz haddini aşmışsın ama maçın stresi diye fazla önemsemiyorum. Son 20 yıl İst dışındayım diye çok olmamakla birlikte 40 yıldır tribünden maç seyrederim.Asla skora göre takımı elestirmem, ben kadroya ve oynadığı oyuna bakarım.Esas kalecin ve santraforlarin yok ama asıl şansın yok.Cok belirttim hocayı göndermek büyük hata ama bu sene kayip sene bur şekilde bitecek.Uzuldugum Taylan çok faydalı oynuyordu ,oyunu hızlandırmak için hata yaptı, şimdi günah keçisi olacak.Bir daha böyle olmaz,ben hocayı da beğendim. Hem çıkardığı kadro hem taktik hem değişiklikler çok yerindeydi ama olmadı.
 
Biraz haddini aşmışsın ama maçın stresi diye fazla önemsemiyorum. Son 20 yıl İst dışındayım diye çok olmamakla birlikte 40 yıldır tribünden maç seyrederim.Asla skora göre takımı elestirmem, ben kadroya ve oynadığı oyuna bakarım.Esas kalecin ve santraforlarin yok ama asıl şansın yok.Cok belirttim hocayı göndermek büyük hata ama bu sene kayip sene bur şekilde bitecek.Uzuldugum Taylan çok faydalı oynuyordu ,oyunu hızlandırmak için hata yaptı, şimdi günah keçisi olacak.Bir daha böyle olmaz,ben hocayı da beğendim. Hem çıkardığı kadro hem taktik hem değişiklikler çok yerindeydi ama olmadı.
Valla sana bravo , bu takım yakışır sana. Helal olsun.
 
Sözde proje diye başlanan yolda,bırakılan enkaz ile uğraşıyoruz.Hep yedek kulübesi zayıf diyordum,ilk 11 kuvvetli değil ki yedek kulübesi güçlü olsa ne olacak.Takıma net takviyeler lazım,Kerem-Nelson-Marcao üçlüsünden kime iyi teklif gelirse satılmalıdır.

Kötü takımda hatalarda bu oyuncularda göze batmaya başlayacak.
 
Fatih Terim Hocaya sorarım sen bu takımı nasıl kurdun?
TAYLAN BERKAN AYTAÇ 3LÜSÜ İLE SEZON GÖTÜRÜCEKSİN VEDE UZUN VADELİ PLANLAMAMI YAPICAKTIN.

Torrent hadi Fatih Hoca inat etti kandırıldı sendemi körsün hiç bu kazmalarla tiki takamı oynanır
 
Torrent i beğendim Abdullah Avcı gibi şunları yapabildik şunları yapamadık planımız şuydu maç şöyle şöyle oynandı gibi saha içi açık net teknik taktik açıklama yapıyor Terim imalar vs saha dışı konuşurdu daha çok, bir günde bu takım niye bu kadar dağınık duran top organizasyonu hakkında takımın halinin nedenleri ve çözümleri konusunda somut saha içi konuşmadı.

Takımım kapasitesi eksikler vs başka konu, 2,5 yılda derli toplu oynama konusunda ışık göstermeyen ama başarılı olabilen takım yerine sahada ne yaptığını ne yapacağını bilen takımı tercih ederim.
 
Lamı cimi yok hakem yok iyi oynadık yok bireysel hatadan yedik falan bu öyle bir maç değil. Taylan'ıda severim ama bu rezaletten sonra forma giymemeli, küme düşme potasındayız şakası yok ya bunun sıfır çevre kontrolü ve tembel bir pasla gol yediremezsin. Marcao 3 maçtır aynı haltı yiyor oynamak istemiyorsa yolla gitsin oyuncu kazanma değil oyuncu yakma durumuna geldik artık. Destek verildi olmadı tepki gösterildi olmadı teknik direktör değişti olmadı aynı salaklıklar devam ediyor bu saatten fatura oyunculara kesilmeli artık. Bu adamların hepsi milli takımlarında oynayan oyuncular çöp bir kadro değil. Neyse yazıklar olsun hepsine.
 
Torrent yerine Okan ya da Bülent hoca gelmeliydi. Bu lig yerli td'lerin ligi. 15 günlük milli arada Gedson, 6 numara ve kaleci transferi ile Torrent'e çok daha iyi bir takım vermek lazım. Bu takımın 2 3 galibiyete ihtiyacı var. Bakalım hayırlısı olsun...
 
Takımda kaliteli, bitiriciliği yüksek 2-3 adam olsa ilk yarıda vurup geçerdik, maç biterdi zaten.

Kaliteli adam; Visca, Bakasetas gibi karşılaşma boyunca hiç ortalıkta gözükmese de, ayağına gelen ilk pozisyonu gol yapan adamdır. Galatasaray’da böyle kimsenin olmaması ise resmen rezalettir.
 
Maçı şimdi izleyebildim. Güzel top oynamışız aslında ama Uğurcan'ın avarellik değil de panterlik gününe denk gelmişiz, yapacak bir şey yok. Yenilen gollerde Marcao'da hata bulamadım. Zira top öyle bir şiddet ve açıyla gelmiş ki , yapacak başka bir hamlesi yok adamın. Yeri geliyor Ronaldo bile 6 pastan auta atıyor gelen top açısıyla. Fakat Taylan'ın pozisyonu çok komik. Hadi o beceriksizliğinden ve avelliğinden öyle hata yaptı da , o mesafeden öyle gol yenir mi... Ayrıca penaltımız verilmemiş ve Halil'in de net kırmızısı es geçilmiş. İlaveten Emre Kılınç'ı da beğendim. Bunun dışında kaleci transferini hala yapmayarak 20 puan falan kaybettik sanırım totalde.
Gedson transferine gelirsek. Assunçao için fiziksiz deniyor ama Gedson da XS beden bir orta saha. Fizik olarak ne farkları var anlamadım.
 
Galatasaray, Gedson Fernandes’i 1.5 yıllığına kadrosuna kattı. Benfica’ya 1 milyon Euro transfer ücreti ödeyecek. Futbolcunun önümüzdeki saatlerde sağlık kontrollerinden geçmesi bekleniyor. (@NicoSchira)

Hayırlı olsun demeye az kaldı.
Sırada kaleci ve 6 numara transferi var sanırım.
Ama bence birde çok geç değilken Torrent yerine Okan Buruk gerekiyor.
Yoksa küme düşme korkusu ile karşı karşıya kalacağız ki düşünmek bile istemiyorum...
 
Hava İstanbul'da bu kadar karlı ve soğukken ve bundan sonra ki maçımız Alanya ile iken, daha sıcak olan, antrenman koşulları daha rahat olan Antalya'ya kampa gitmeyi neden kimse düşünemedi acaba? Gidersin 10 gün sıcak mis gibi ortamda antrenmanını yaparsın, sonra maç için Alanya'ya gider maçını yapar gelirsin. Ama bu futbol şubesinin aklına gelmemiş sanki...
 
Orel Mangala ve Gedson orta sahası konuşuluyor ama şu anda var olan yaratıcılık eksiğimizi giderecek isimler değil iki isimde bence.UEFA'ya yeni listemizi vermeye 3 gün kaldı. O zamana kadar umarım yetiştiririz eksik bölgelerimizi...
 
Bunlar Sinan bolatı alırlar üstüne Celtic zamanından beri ismi geçen kronik oğlu kronik wanyamayı alıp sezonu kapatırlar. Sezon sonu sözleşmesi biten Sinan Bolat 'a 700 bin euro teklif ettiğimiz söyleniyor bu kadar gerizekalıca bir şey olabilir mi? Muslera' ya zaten en geç 1 ay içinde dönecek diyorlar eğer dönmeyecekse gidip yabancı bir kaleci kiralasanıza yada madem böyle bir niyetiniz var transfer tahtası açılır açılmaz getirsene Sinan'ı burada İsmail ve Fatih ile maçlara çıkıyoruz.Ayrıca o 700 bin euro basket takımlarında uzuna harcansa erkek takımı cl de favori olur kadın takımı gruptan çıkar. Gedson 'a gelince 1 yıldır bu adamı istiyoruz hala şu zamana kaldıysa o iş olmaz, Berkan Cicaldau ikilisine 10.5 verdik bırakın ikisinden de genç gedson a 8.5 veya 10.5 zorunlu morunlu opsiyon ile verelim. Gomis transfer haberleri ise komedi bu herif paragözün teki 32 yaşında dünyaları alırken iyi oynadı diye zam istemişti forvetsiz kalma pahasına çok sevinmiştim yollanmasına şimdi ise 36 yaşında ismi geçiyor yav siz manyakmısınız Drogba bile 36 yaşında ciddi bir şekilde düşmüştü Gomis kim lan Drogbanın yanında. Ünal Aysal'ın ilk iki yılından beri düzgün geçirilen bir transfer dönemi görmedim geri kalanı hep bir rezillik.
 

Üst