KBSL Play-Off Çeyrek Final 3. Maç | Mehmet Kavan Yapı İzmit Belediyespor 75-78 Galatasaray Çağdaş Faktoring

Insallah yeniliriz ve eleniriz de su rezil takimi,rezil hocayi yari finalde Fener karsisinda izleme iskencesine katlanmayiz.Yenilelim ve Ekrem Memnun onderliginde yeni sezona bakalim artik.Soylediklerime bazilari kizabilir ama gercek bu.
 
Meltem makyajı bozulacak diye rakibin perdeden kaçmıyo kafamı duvarlara vuracam ya minimum 10 senedir kadın basketi takip ediyorum Queralt Casas'tan sonra nefret ettiğim 2.oyuncu oldun Meltem tebrik ederim...
 
bir ara bi muhabbet vardı, Galatasaray kadın basketbol takımına altyapıdaki güzel kızları çıkarıyorlar yeteneğe bakmıyorlar gibisinden. Tabii ki konduramamıştım muhabbetin başlarında ama şimdi Meltem'i görünce acaba doğru mu bu iddia diyemeden duramıyorum.
 
Meltem 'e laf söyleyen kardeşler,siz sezon boyu maçları izlediniz mi ? Sezonun en iyi Türk oyuncusu, üstelik Takım Kaptanı 'mıza keşke biraz daha sakin yaklaşsaydiniz.
 
Meltem 'e laf söyleyen kardeşler,siz sezon boyu maçları izlediniz mi ? Sezonun en iyi Türk oyuncusu, üstelik Takım Kaptanı 'mıza keşke biraz daha sakin yaklaşsaydiniz.
Sezonun ortasına kadar bir tane dış atış soktuğunu görmedim sezon ortasından sonra biraz düzeltti ama o kadar savunma defosu da çok fazla tamamen eksi yazıyo Hartley ve Mc'in fazla para alması Meltem'i haklı çıkarmaz.
 
konunun başını okudum. sezon içinde maçları da izledim. tam şuan sizin seçkin karaca değil meltem yıldızhan olmanızdan şüphelenmeye başladım. çünkü meltem dışında kimse, kendisini bu kadar savunmaz. Hartley ve Tea uzerinden verdiğiniz örneklere gelirsek, Tea tam bir hayal kırıklığı. beklediğimiz Tea bu degildi. Hartley ise geldiğinde zaten bitik olarak görülüp forumda eleştirildi. Meltem'i savunmak için başka oyuncuları özellikle aldıkları paralar üzerinden yermeye gerek yok. Meltem altyapidan çıkmış; altyapidaki oyunculara rol model ve abla olması gereken birisi. as takımda da bayrağı devralan oyuncu rolüne sahip olabilecek kadar süre ve fırsat buldu. fakat senelerdir zerresini göremedik şunun. ne yapalim, tea ve hartley şöyle boyle diyip meltem mi aklayalım?
 

Üst