• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Cumartesi Kuzeyboru maçı var umarım Eczacı maçında ki Kuzeyboru gelir karşımıza.Eczacı maçında dehşet kötülerdi ne manşet ne defans ne hücum ne blok ne servis ne pas kalitesi oyunun tek bir alanında güzel oynamadılar.Ama Ceze geç girdi Smarzek sadece 1 set oynadı 2 set smaçör Melisa pç oynadı.Ayşe Çürük hiç denenmedi.Gamze ekstra kötüydü.Bize bu şekil çıkmayacaklar biraz silkeleneceklerdir çünkü Bedestenlioğlu bu oyunu kabul edecek bir koç değil.Ama Eczacı maçında ki Kuzeyboru gelirse karşımıza işimiz çok kolay olur.

Futbol ne kadar profesyonel branş ise basketbol ve voleybol da aynı ölçüde profesyonel branştır.
Basketbol ve voleybolda bütçelerin artması gerekmektedir.
Ben bir Galatasaraylı olarak her branşta başarılı olan bir Galatasaray görmek istiyorum.
Bunun yolu da basketbol ve voleybolda yıldız oyuncular transfer edip,üst düzey kadrolar kurmaktan geçiyor diye düşünüyorum.

Gelelim eleştirilerime elin ne yazıkki istediğimiz seviyeye çıkamadı ve hala idare eder şekilde oynuyor. Eğer ilk üçte yer alacaksak vites arttırması lazım. Eylül karşılamalarda yavaş kalıyor türkçe tabirle Meryem silla rakip smaçlarını karşılayarak daha çok yardım etti. Keşke iki sillamiz olsada birini libero birini smaçör olarak kullnsaymışız. Liberolarımız zayıf, Naz için bir kaç maç daha bekliyecem daha ilk maçları ama elinin biraz hırs koyması lazım. 4. ve 6. Haftadaki mücadeleler gerçek performasımızı ortaya koyacaktır her zamanki gibi yüksekten serbest düşüşmü yoksa kanatlanıp uçma noktasındamıyız bu mücadeleler gerçek gücümüzü gösterecektir.

Geri