• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Yakup Sekizkök

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Takim her geçen gun daha iyiye gidiyor; diye açıklama bekliyorum kendisinden...

Hocamm hocammm keşke okusan şurayı. Ne eksik biliyormusun tutku , tutku ,tutku. Hocamm heyecannn. Şampiyonlar ligi maçının son dakikası rakip hücumda mccoluma bariz hücum faul var hakem yanlış karar veriyor. Reaksiyon yok yaaa bakın bjk kenarı o faulü geri aldırırdı.

İzahı olmayan şeyin mizahı olur diye düşünerek Ekrem Hoca boşta diyorum.

Seni suçlamıyorum hocam gerçekten. Forma ve Arma bilincine sahip olamamak seninle ilgili değil.

BCL de 2. tur gurupları başlayacak, orada destan yazar kendileri. 5 milyon euroluk takımla ligde zor bela son anda 8. Sıradan playoff a girer kimsenin umrunda olmaz. Bütçe olarak bizimle ayni olan BJK ye çeyrek finalde süpürülsen de kimsenin umrunda olmaz. BCL bu kadar önemli. Kadın takımı Eurolig'te 5'te 5 yaptı ama bu kadar sükse yapamadılar. Hatta koç kovuldu.

Anadolu Efes bile kariyerli koçu Igor Kokoskov'u kötü gidişin ardından kısa sürede gönderebiliyor. Biz Ergin Ataman'ın yardımcısını 22 aydır çekmek zorunda kalıyoruz. Çöpe atılan o kadar büyük bütçelere ve o bütçelere rağmen en ufak bir başarı bile kazanamamasına rağmen.

Sırf Yakup Sekizkök'ün ileri seviye çapsızlığına daha fazla maruz kalmamak için bile Mayıs ayında yeni bir başkan ve yönetimin gelmesini istiyorum. Yeni bir başkan ve yönetim gelsin, Yakup Sekizkök'le Ömer Yalçınkaya'yı kovsun. Takıma düzgün bir menejer ve kaliteli bir yabancı koç getirsin. Sonrasında Galatasaray Basketbol Takımı'nı tekrar Türkiye'nin en zirvesine yerleştirelim. Çok da büyük bütçelere sahip olmadığımız 2010-2012 döneminde bunu başarmıştık. Tekrar bu noktaya gelebiliriz. Yeter ki çapsız ve vurdum duymaz insanlar bu takımın başında olmasın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Anadolu Efes bile kariyerli koçu Igor Kokoskov'u kötü gidişin ardından kısa sürede gönderebiliyor. Biz Ergin Ataman'ın yamağını 22 aydır çekmek zorunda kalıyoruz. Çöpe atılan o kadar büyük bütçelere ve o bütçelere rağmen en ufak bir başarı bile kazanamamasına rağmen.

Sırf Yakup Sekizkök'ün ileri seviye çapsızlığına daha fazla maruz kalmamak için bile Mayıs ayında yeni bir başkan ve yönetimin gelmesini istiyorum. Yeni bir başkan ve yönetim gelsin, Yakup Sekizkök'le Ömer Yalçınkaya'yı kovsun. Takıma düzgün bir menejer ve kaliteli bir yabancı koç getirsin. Sonrasında Galatasaray Basketbol Takımı'nı tekrar Türkiye'nin en zirvesine yerleştirelim. Çok da büyük bütçelere sahip olmadığımız 2010-2012 döneminde bunu başarmıştık. Tekrar bu noktaya gelebiliriz. Yeter ki çapsız ve vurdum duymaz insanlar bu takımın başında olmasın.
Hocanın, sanırım soyadına aldanıp rakipleri çıkarır, toplar, çarpar, sekize böler diye düşünüp takımın başına bela ettiler.fakat görünen bu bela kolay kolay takımdan ayrılmak niyetinde değil ve birilerininde takımdan gönderilmesini hiç mi hiç istemediği aşikar.ALLAH yar ve yardımcımız olsun. bizlere sabır şubenin başındaki zatlarada akıl, fikir, versin ...

Anadolu Efes'e sunum yapmasını bekliyorum...

Murat Özyer 4 Ekim'de şöyle yazmıştı;

Asistan antrenör olarak kazandığı başarı listesi bile başlı başına bir kariyer manifestosu:
🏆 2× EuroLeague Şampiyonluğu (2021, 2022)
🏆 EuroCup Şampiyonluğu (2016)
🏆 FIBA EuroChallenge Şampiyonluğu (2012)
🏆 5× Türkiye Ligi Şampiyonluğu (2012, 2013, 2019, 2021, 2023)
🏆 3× Türkiye Kupası ve 3× Süper Kupa Galibiyeti

Yani kendilerine göre bu kadar başarılı bir koç artık Allah rızası için Galatasaray gibi sıradan bir takımda durmasın, Anadolu Efes alsın. Ergin Ataman mı tavsiye eder, Murat Özyer mi daha fazla gazlama yazısı yazar orasını bilemem. (Tabii asistan koç şu kadar kupa kazandı diye yapılan güzellemeyi yiyecek bir keriz bulmaları gerekecek)

Son düzenleme:
Geri