• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025/2026 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Z Obradovic istifa etmis, yarin gider alir gelirim; once duzen-sistem kurdurtturum; sonra da seneye artacak bütçenin kurulumunu veririm ama hayal tabi...
İlk başta benim de aklıma geldi sonra basketbol şubemizi yönetenleri düşününce hayal kurmaktan bile vazgeçtim.

İlk başta benim de aklıma geldi sonra basketbol şubemizi yönetenleri düşününce hayal kurmaktan bile vazgeçtim.
Renkdaş,Bu yönetimden böyle aksiyonlar beklemek fazlasıyla ütopik bir durum olur.

Z Obradovic istifa etmis, yarin gider alir gelirim; once duzen-sistem kurdurtturum; sonra da seneye artacak bütçenin kurulumunu veririm ama hayal tabi...
Berk, kardeşim afb63 kardeşime verdiğim cevabı tekrar yazmayayım dedim ama yine belirteyim.bu yönetimden böyle bir hamle beklememiz fazlasıyla ütopik bir durum olur...

Sanırım çok güzel bir haber değerli arkadaşlar 🥰

Lokum gibi haber ☺

Yarın gider Obra'ya teklif yaparsınız da Obra 20 milyon avro altında bütçeli takıma gelmez. Tamam yönetimi dövmek lazım da şu yazılmaz.
Kokoşkov'u da göndermiş Efes'te İsmail Şenol orada.

Geri