• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Jerome Robinson

Galatasaray MCT Technic, NBA ve Avrupa arenasında edindiği tecrübe dikkat çeken Jerome Robinson, ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayarak sarı kırmızılı renklerimize bağladı.

Boston College’dan NBA Draftı’na, NBA’den Fransa Ligi’ne ve şimdi de İstanbul’a uzanan bu yolculukta 1.97’lik boyu, çok yönlü oyun tarzı ve lider özellikleriyle Galatasaray MCT Technic formasını giyecek olan Amerikalı şutör oyun kurucuya başarılarla dolu bir sezon diliyor, Galatasaray Ailesi’ne hoş geldin diyoruz.

Oyun tarzı olarak Aaron Harrison’a benzettim.
Yetenek paketine bakınca saf skorer hamlesi olarak düşünülmüş gibi gözüküyor ama savunmada bir Palmer daha kaldıramaz bu takım.
Seviyeyi yükseltebilir mi büyük soru işareti ama savunma yapabilirse faydalı olabilir

Neden özür dilemeliyiz onu anlamadım. Geçen hafta Palmer da yokken hücumda zerre sorumluluk almadı. 3 çeyreğinde 70 yediğimiz kadar savunmanın s'sinin dönmediği bir maçta 10-15 sayı attı diye adam öveceksek kapatıp gidelim. Ha doğru bir düzende bence Palmer kadar topu potaya atsa Palmer kadar skor yapar tabi ama genel performansı 10 üzerinden 3 falandır muhtemelen.

Neden özür dilemeliyiz onu anlamadım. Geçen hafta Palmer da yokken hücumda zerre sorumluluk almadı. 3 çeyreğinde 70 yediğimiz kadar savunmanın s'sinin dönmediği bir maçta 10-15 sayı attı diye adam öveceksek kapatıp gidelim. Ha doğru bir düzende bence Palmer kadar topu potaya atsa Palmer kadar skor yapar tabi ama genel performansı 10 üzerinden 3 falandır muhtemelen.
10 üzeri 1 bekliyordum ondan Furkan 😄 bence 3 değil 5 6 alır 10 üzerinden. Ben daha kötü bekliyordum. Yeboah etkisi gibi etki bıraktı bende.

Geri