Mevcut başkan ve yönetim malesef futbol dışı branşlarda yatırım yapmasına karşın başarılı olamıyor.
Yöneticilerin vizyonsuzluğu, beceriksizliği ve kendi koltuklarını düşünmeleriyle ile açıklanabilir bu durum. Ama şunuda görmek lazım eğer bu başkan gidecek ve yerine Galatasaray'ı küçültecek Eşref Hamamcıoğlu zihniyetinde birisi gelecekse bugünleri mumla arayacağımızı bilmekte fayda var.
Evet şu anda basketbol ve voleybolda istediğimiz seviyede değiliz ama yeni gelecek yönetimin buralarda bir atılım yapacağınında bir garantisi yok hatta küçülmeye gitmesi daha muhtemel gibi görünüyor.
Çok haklısınız o kadar sinirlyimki son zamanlarda öfkemi küfürsüz ifade etmekte zorlanıyorum artık.Adamlar kante çeklyor bunlar ay sonu diyor akıllanmıyorlar da her sene
Erdal bey hala bizim şampiyonluk yolunda olduğumuzu iddia etmeniz akla ve mantığa maalesef sığmıyor. Gs kadın voleybol takımı hiçbir zaman şampiyonluk yolunda olmadı mı olmayacak daKadın Voleybol takımımız gelecekte 4-5 yıl milli takımımızın liberoluğunu yapacak ve ligin 1 numaralı liberosu olan Eylül Akarçeşme'yi kaybetti. Hemde şampiyonluk yolundaki rakibimiz Vakıfbank'a.
Mayıs ayında Dursun Özbek'in yaka paça başkanlıktan indirilmesi Galatasaray kongre üyeleri için onur meselesidir. Yeni bir başkan ve yönetim gelmeden basketbol ve voleybol takımlarımız bu kısır döngüden çıkamayacaklar ve şampiyon olamayacaklar.
Başkan hatasından ders almıyor.Biz mi Şampiyonlar Ligi’nde üst tura çıktık, yoksa Fenerbahçe mi?
Adamlar Kerem’e 25 verdiler, tutmadı; şimdi gidip Lookman’a 40 milyon bayılıyorlar. Yetmiyor, bir de Kante’nin peşindeler.
Eğer bu sezon şampiyonluk giderse, en büyük sorumluluk başkanındır. Seçim var diye sürekli kiralık oyuncu getirip günü kurtarmaya çalışırsan, bunun hesabı sandıkta sorulur. Şampiyonluk giderse de kimse başka bahane aramasın.