• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Basketbol Süper Ligi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Bahçeşehir, Fb Beko maçında pota dövüyor.
9da 0 üçlük ile oynuyor.
Flynn kötü gününde.

Not: Flynn gelecek sene yerli statüsünde olabilir. Şu oyunu fb ye karşı oynaması gelecek sene oynayacağı takıma göz kırpması olarak yorumladım. Kayıtlara geçsin bakalım.

Son düzenleme:
Bahçeşehir, Fb Beko maçında pota dövüyor.
9da 0 üçlük ile oynuyor.
Flynn kötü gününde.

Not: Flynn gelecek sene yerli statüsünde olabilir. Şu oyunu fb ye karşı oynaması gelecek sene oynayacağı takıma göz kırpması olarak yorumladım. Kayıtlara geçsin bakalım.
Şu Fenerbahçe'nin buna ihtiyacı mı var. Ben bile Flynn'ı bir EL takımına yakıştırabilmek için EL seviyesindeki oyunculara karşı oyununu gözlemlemek isterim. Fener'de söylediğin gibi prensipte anlaşmış olsa oyununu görmek ister. Şu haliyle Flynn, Scottie Wilbekin'in ucuz muadilinden fazlasını vaad etmiyor.

Fener maçı sonrası Beşiktaş'tan arka arkaya mağlubiyetler beklediğimi söylemiştim. Bugün de Telekom'a kaybetmişler ve arka arkaya 3.mağlubiyeti aldılar. Sezonun kalanının Beko maçı sonrası çok farklı ilerleyeceğini düşünüyordum. Galibiyet serisinin verdiği konsantrasyon biraz da ağır bir tokatla bozulunca sil baştan oldular. Hedeflerinden çok geri kalacaklarını düşünmüyorum ama kalan maçlarda 2 ileri 1 geri gibi bir şey bekliyordum ki öyle de oldu sonraki 3 maçta.

Efes de Erokspor karşısında en son 20-30 fark yerken maçı çift haneyle kaybettiler. Bizim koç bir tık daha erken gelmiş olsa 1 galibiyet de oradan alıp 1 galibiyet de hanemizden silinecekti... Şu Efes'i tokatlayanlar kervanına girememek çok kötü.

Zühtü bey ve arkadaşları !

Karşıyaka çok değerli bir galibiyet aldı.Samet Geyik maçın joker oyuncularından oldu,çok iyi bir maç çıkardı.3 senedir şöyle 1 tane maçın yoktu be Samet !

Uzatma öncesi son pozisyonda Whittaker'ın dışarıdan atmayıp,adımlayıp orta mesafe atıp maçı uzatmaya götürmesi,Karşıyaka'nın fazlasıyla işine geldi.Faul problemleri tamamen Karşıyaka'ya yaradı.Brown 5'lediği anda ise Petkim havluyu fırlatmış oldu.

Mustafa Kurtuldum'un uzatmada 3 pozisyonu kendisinin kullanması ise akıl işi değildi.Birinde göstere göstere uzatma başında hücum faul yaptı,peşinede köşeden 2 tane dış atış kaçırdı.

Geri