+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 51 Sayfa var 12311 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 15 ve 763

EUROLEAGUE Ýçin Saldýr GALATASARAY!

Arkadaþlar,

Roma kulubünün basketbolda baþarýsýz bir sezon geçirmesi ve mali yapýlarýnýn da bozuk olmasý sebebi ile Euroleague A lisansý iptal edildi. Ayný sebeplerden Cibona' nýn da iptal edilme olasýlýðý var. Bu kulüplerin yerine ekonomik yapýsý saðlam, marka bilinirliði üst seviyede olan ve büyük taraftar kitlesine sahip 1 veya 2 kulübe Euroleague A lisansý verilecektir. (Bilmeyenler için: A lisansý olan takýmlar her sene direk katýlýyor bu lige Fenerbahçe Ülker ve Efes Pilsen gibi)

EUROLEAGUE' e katýlmak için gerekli bütün þartlara sahibiz (+5000 kapasiteli salon, minimum 5 milyon dolar bütçe, bir yayýncý kuruluþ garantisi, taraftarýn sürekliliði). Kulübümüz adýna çok sevdiðimiz baþarýlý yöneticimiz Hakan Üstünberk ve þube görevlilerimiz dün itibari ile ULEB yöneticileri ile görüþmelere baþlamýþtýr. Öncelikle bizi bugünlerde fazlasý ile mutlu eden baþta Hakan Üstünberk olmak üzere kulübün bütün yönetici ve profesyonellerine çok teþekkür ediyoruz, artýk geleceðe umutla bakýyoruz.

Sevgili arkadaþlar,
    Bu hususta biz Galatasaray'lýlara da çok büyük bir görev düþüyor, bu kupada oynamayý her þeyi ile sonuna kadar hak ettiðimizi ULEB yetkililerine ve kendi yöneticilerimize göstermeliyiz.

Birlikte olursak neleri baþarabileceðimizi biliyoruz, Galatasaray'ý hiçbir zaman yalnýz býrakmadýk. Þimdi bizlere bir görev daha düþüyor, ULEB'e bu kupada neden olmamýz gerektiðini binlerce mail göndererek anlatmamýz çok önemli ayrýca bu mail kampanyasýnýn duyurusunu tüm Galatasaray forumlarýnda, facebook ta ki Galatasaray gruplarýnda ve Twitter'da yaygýnlaþtýrmalýyýz. ULEB basketbol severlerin ve Galatasaray taraftarlarýnýn bu isteðine kayýtsýz kalmayacaktýr, bu konuda geçmiþte olumlu örneklerde vardýr, bu sebeple verilen tepkinin büyüklüðü çok önemlidir.

Kýsaca diyoruz ki aþaðýda mail adresine Galatasaray'ýn neden bu kupada olmasý gerektiðini dilimiz döndüðünce anlatalým. Türkiye'deki en fazla ve basketbola en çok ilgi gösteren taraftar gurubu olduðumuzu ve bu kupaya katýlmayý ne kadar çok istediðimizi gösterelim.

Not: Ayný mailler olmamasý için örnek bir mail koymadýk. Mail atan arkadaþlar yazdýklarýný burayada koyarlarsa diðer atacaklar için örnek olur. Göndereceðimiz maillerin baþlýðýnda lütfen EUROLEAGUE ve GALATASARAY kelimeleri kullanalým. Ýngilizcesi olmayan arkadaþlar göndermek istedikleri metni buraya yazarlarsa çeviride yardýmcý olacaðýz.

EUROLEAGUE ÝÇÝN SALDIR GALATASARAY!

Mail Ýçin: webmaster@euroleague.net

Resmi Facebook Sayfasý: http://www.facebook.com/TheEuroleague

Resmi Twitter Hesabý: https://twitter.com/#!/Euroleague

GSbasket.Org
    Aslantepeye Salon!

admin@gsbasket.org

söyle bir sey yazdim. düzeltme yapabilirsiniz. daha göndermedim.

Dear Euroleague delegation,

Galatasaray fans are excited about the chance to play in Euroleague next year. As the club who has brought basketball to Turkey, we have a big fanbase which has a strong interest in supporting the Galatasaray Basketball team. Galatasaray has a long basketball tradition and a few years back the club began to put more money and passion to make the team competitive. If the club gets a chance we are sure that we can make an impact due to our supportive fans, good management and a high budget. We hope that you will give us a chance to show that we can be one of the big names in european Basketball.

Nezarettin Selçuk
    Guest
    Müthiþ bir haber.Gerekli girþimlere baþlamýþ bile Hakan Bey,gerçekten müthiþ iþler yapýyor.Umarým güzel haberler alýrýz ve sürekli katýlan takýmlardan biri oluruz.Çünkü taraftar olarak bunu hak ediyoruz...

Euroleague Ýçin Saldýr Galatasaray !!!

ben de bir e-posta atmak istiyorum fakat ne yazacaðýmý bilemiyorum lütfen bana ingilizce bir taslak hazýrlayýp canerisikcevahir@gmail.com adres,ine gönderir misiniz?

euroleague'in facebook sayfasýda kendilerine ulaþmamýzý saðlayabilir.
    sereftir seni sevmek seninle aðlayýp gülmek...

þöyle birþey yazdým:

Dear All,

I have learned that Galatasaray is candidate to have license A to play in Euroleague. Galatasaray is the biggest sport club of Turkey, It has millions of fans all of the world. It has economical power and gives importance sports, especially basketball. It competes in many sports branches. Basketball is one of them, we fans of Galatasaray care about basketball and love vey much. As a 106-year-old club, we deserve and would like to play in Euroleague. We think it will increase the worth of Euroleague. Please consider these issues, and admit Galatasaray to have license A for Euroleague.

Best Regards,

Bu sene gerek basketbolcularýmýz gerek taraftarýmýz gereksede yönetimimiz olarak inanýlmaz bir sezona imza attýk bu saatten sonra artýk EU zamaný gelmiþtir.Bu baþlýk çok yerinde ve gerekli açýklamalarda yapýlmýþ bu saatten sonra iþ bize düþüyor arkdaþlar gelecek seneyi hayal edelim avrupa takýmlarýna gerçek türk taraftarýnýn nasýl olduðunu gösterelim hafta içleri abdi ipekçideki manzarayý düþünelim..Artýk her alanda kabuklarý kýrma zamaný gelmiþtir ...

Bence bu sezon ki fenerbahce macýndan resimler göndermemizde gerekebilir. Bu atmosferi euroligde yaþamak istemezmisiniz diye sorabiliriz hatta. Takým da ki oyunculardan koçumuzdan bahsedebiliriz diye düþünüyorum. Gerçekten bu süper haberi iyi deðerlendirmeliyiz.

ben buna 'i want to feel devotion' demek istiyorum

þaka bir yana muhteþem bir haber,inþallah katýlýrýz ve ben bu yolda ne gerekiyorsa üzerime düþeni yapmaya hazýrým,hatta bugün çýkarsýnlar önümüzdeki sezonun kombinesini hemen gidip alayým.

Arkadaþlar cümlenin içeriði çok mühim deðil sonuçta biz kulüp yetkilisi deðiliz sunum yapmýyoruz, herkes dilinin döndüðünce biþey yazmasý yetecektir. Euroleague ve Galatasaray'ýn birlikte geçtiði küçük bir cümle bile yeterli, nebileyim yada Goggle translete ile çevrilmiþ devrik bi cümle. Amacýmýz Galatasaray taraftarýnýn bunu ne kadar çok istediðini ULEB'e göstermek.

Bunu küçümseyen olacaktýr hadi caným bunu maille mi baþaracaðýz diye, Cibona taraftarý bunu maille seslerini duyurarak baþardý bizde yapabiliriz, ayrýca gerekli herþeyi kulübümüzün deðerli yetkilileri yapýyor bundan emin olun bizim bu aþamada üstümüze düþen görev budur ve çok önemlidir.

Etki tepki meselesi biraz biz bütün organlarýmýzla (kulüp, taraftar, sponsorlar yani THY ve Efes) büyük bir tepki verirsek gerekli etkiyi saðlarýz. Ayrýca THY ve Efes gibi bir þansýmýz var bizim kulübümüz gerektiðinde o þirketlerden bunun için yardým isteyecek baþta THY olmak üzere.

Yani artýlarýmýz var þansýmýzý küçümsemeden üzerimize düþeni yapalým, zaten kulübümüz 10 senelik bütçe garantisi dahil olmak üzere ULEB'in bütün þartlarýný saðlayacaðýna dair teminat verdi hatta bundan sonra öne sürecekleri þartlarýda peþinen kabul ettiðini beyan etti. Biz burayý çok Kulüp olarak istiyoruz baþvurumuzu yaptýk ve zamaný gelince bunu ULEB yetkililerine bizim kulübümüzün yetkilileri gösterecek ama bizde tarafatar olrak ne kadar istediðimizi göstermeliyiz.

Metne takýlmadan Euroleague için ve Galatasaray'ýn geçtiði ingilizce bir metni gönderelim lütfen.
    Bence "Galatasaraylýlýk" Din gibi, Mezhep gibi yerleþmiþ Köklü bir inançtýr.
    "Galatasaray'ý" iþte bunun için tercih eder ve "Galatasaraylýlýðýmla" her zaman gurur duyarým...
    "Metin OKTAY"

http://twitter.com/#!/samiltciftci
    http://twitter.com/GSbasket

Alýntý zaferturk Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    þöyle birþey yazdým:

Dear All,

I have learned that Galatasaray is candidate to have license A to play in Euroleague. Galatasaray is the biggest sport club of Turkey, It has millions of fans all of the world. It has economical power and gives importance sports, especially basketball. It competes in many sports branches. Basketball is one of them, we fans of Galatasaray care about basketball and love vey much. As a 106-year-old club, we deserve and would like to play in Euroleague. We think it will increase the worth of Euroleague. Please consider these issues, and admit Galatasaray to have license A for Euroleague.
    bence durumu en iyi özetleyen mesaj olmuþ çok yerinde tespitler yapýlmýþ...

sette baðýrýrken bir ses duyarýz inceden YÜKLEEEEENNNN diye bu konuda tam yüklenmelik her yerde bu konu gündemde olmalý baský oluþturmalýyýz....

I im a galatasaray fan and i want galatasaray as a part of euroleauge. bu bile yeterli sanýrým. önemli olan çok yayýlmasý ve çok mail gitmesi anladýðým kadarý ile. facebook twitter. heryere yaymak lazým.
    bu sene baskette tarih yazalým!

Ben mesajýmý yolladým bile.Galatasray taraftarlarýnýn Avrupa'daki büyüklüðünü,yeni yönetimin basketbolla ilgili düþüncelerini ve en önemlisi ise Galatasaray Fenerbahçe derbisinin mutlaka euroleague'nin izlenirliðini yükselteceðini yazdým..
    Roma son hafta playoffta dýsýnda kalýrken ayný unicaja malaga deplasmanda barçayý yenerek son anda 8'e kaldý ki aynýsý bizde olsaydý barçanýn yaptýgýný yaparmýydýk orasýný bilemiyorum

Twitter'da herkes yazýp trend konu yaparsak bu da etkili olabilir bence.
    [url]http://twitter.com/#!/kubilaYelkenci[/url]

Ben de yolladým e-postamý. Tüm e-posta hesaplarýmdan da yollayacaðým benzer mesajlarý. umaraým hayalimiz gerçek olur

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)

Paylaþ

Paylaþ