Konu Kapatılmıştır
1. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var 123 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 15 ve 41

CSKA Moskova - Galatasaray MP (Canlı)

Euroleague Top 16

CSKA Moskova - Galatasaray MP

18:15 / Ntvspor.

Takımımıza başarılar diliyoruz.

Önemli Not: Şimdiden uyarıyoruz, maç içinde gelişebilecek kötü durumlara göre hiç kimse takımı, oyuncuları asmaya başlamasın. Bu uyarıya aykırı tüm mesajlar silinecektir.

Son 22 dakika böyle bir maça tanık olmak bile müthiş bir mutluluk verici olaydır...
    YENİLMEZ ARMADA

Yenilirsek şaşırım dediğimde herkezin dalga geçiyorsun diye saçmaladığı bir maç. diğer başlıkta beni dalga geçmekle suçlayan arkadaşlar takımınıza güvenmeseniz içinizde bir ümit olmasa bu kadar heyecanla maçı beklemezsiniz. kimseden daha fazla galatasaraylı değilsiniz hele benden daha fazla galatasaraylı hiç değilsiniz. ben kazanmayı umuyorum. galatasarayımızın olduğu her maç galibiyeti beklerim ben sizleri bilmem. takıma haksızlık yapan ben değil onlar daha maça çıkmadan buradan fark yemezsek şöyle iyi bir skorla yenilsek diyen kişilerdir. Anlayana.. burası bir forum ve forumlarda zıt düşüncelerde olana saldırmak değil kendi düşünceni aktarmak esastır. Takımla ilgili en ufak eleştiri yapanı tü kaka hain takımın kötülüğünü istiyor diye etiketlemekten de vazgeçin. hayatım galatasaray'ın peşinden koşmakla geçti benim gibi bir çok insan da aynı şeyden şikayetçidir kesin. son olarak bu maçı almak gruptan çıkmak anlamına gelir. karşımızda sanki dünyanın en iyi oyuncuları varmış gibi konuşmayalım. krstic ve teodosic iki ucu keskin bıçak, ne zaman ne yapacakları belli değil. Ayrıca Kirilenko'yu iyi savunursak önemli şansımız olduğunu düşünüyorum. Ben birçoğu gibi baştan yenilgiyi kabul etmiyorum. (Silinmesin lütfen)

ntvspor en son türk kanalıydı diye biliyorum???niye cska konuşuluyor maç başından beri???

allahım daha krstic oyunda bile yok potayı göremiyoruz resmen...bir de söylemeden edemeyecegim moskova deplasmanında göksenin ne diye ilk beş başlıyor...

ender girer girmez enderliğini yaptı.sahadaki ve tvdeki herkes anladı.atacağı adam bu kadar da belli edilmez,beklenilmez.

Alıntı Can Danacıyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ender girer girmez enderliğini yaptı.sahadaki ve tvdeki herkes anladı.atacağı adam bu kadar da belli edilmez,beklenilmez.
    no look pas atmaya çalışıp da atamayan yegane oyuncu...andric faste çıkıp top sürsün ender bi zahmet sürmesin...

ender sessizce çık sahadan...lütfen...

edit: ulan bir takımdaki bütün oyuncuların mı kolları uzun olur!!! yok böyle birşey yav...

allahaşkına ender faste çıkarken top sürme!!!!
    Konu Melik Cem Koşar tarafından (02-02-2012 Saat 18:57 ) değiştirilmiştir.

Krstic lokum gibi atıyor.

Ayrıca nerde apaçi müzikler var CSKA'nın salonunda çalıyor.
    "Şampiyonluk Yakın, Meşaleleri Yakın"

Daha önce söylediğim gibi yerlilerden tamamen negatif katkı alıyoruz.Sadece Caner hücumda katkı verebiliyor.
    Dünyanın en ilkel hayvanı insandır.

Maçın sonucu ne olursa olsun gurur duymak lazım
    Hakemlerin herşeyi kontrol altına aldığı bir basketbol ligi istemiyorum!!!!

Farkı 4'e indirdi Ender. İki tane 3'lüğü var, toplam 8 sayısı var.

evi arabayı satıp cska'ya yatıranlar umarım ilk yarı oynamamışlardır zira galatasaray handikapın içinde kaldı!!!!anlayana....

haniş derler ya en fazla bu kadar olur işte,gerçektende ilk yarı harika oyun harika savunma ve güzel hücumlar,tebrikler aslanlara,Caner'e ayrı parantez açmalı,ama şu da varki Savoviç kenarda oturtulsun diyemi alındı,Sonagailadan sonra o da hüsran olacak gibi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Paylaş

Paylaş