+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 15 ve 17

Sedat İncesu

İmparator'un başlığındaki ilk mesaj böyle olsun istemezdim.

Hocamız geçen sezon yapmış olduğu açıklamalardan ötürü bu sezon ceza aldı. Beşiktaş maçında takımın başında olamayacak. Henüz detayları bilmiyorum. En kısa sürede öğrenip, aktarmaya çalışacağım.

Sahada durduramadıkları takımımızı, masa başı oyunları ile hiç durduramazlar!
    Sereftir seni sevmek...

yönetim basketbol ve tekerlekli sandalye basketbolda çok pasif, biraz sert olmak lazım.

"Yalnız Değildir" başlığına yazmayı düşünüyordum; ama Ernoyan iyi düşünmüş bu şekilde.

Sedat Hoca'mız Facebook'ta iletisine şöyle yazmış:

Sedat İncesu

Bugün itibarı ile Federasyonumuz tarafıma 5 maç ceza aldığımı tebliğ etti çok teşekkür ediyorum. Verdiğim savaşın şeref madalyası olarak göğüsümde taşıyacağım... Gerçekleri söyleyecek kadar cesur olan tüm sporcularım ve dostlarım adına diyorum ki son söz daha söylenmedi...
    Altına yaptığı yorumu:

Sedat İncesu

Bu spor yanlislarla savasan 5 -10 cesur adam sayesinde biryerlere geldi. Bir ben bilirim verdigim savasi bir de benimle savasan sporcular ama en onemlisi Allah bilir. Bu dunyada beni yerler bitirirler ekmegimden ederler ama ben gece yastigima basimi koydugumda huzurla uyuyorum bu bana yeter. 6 ay da verirler omur boyu da men ederler artik herseyi bekliyorum. Cok dediler hocam konusma isine bak cocugunu dusun aileni dusun diye aba altindan sopa da gosterdiler. Bende diyorum ki benim cocugum babasi susup sisteme uyup kendi cocugum kardesim gibi gordugum engellilere yapilanlara sesini cikarmayacaksam hic buyumesin. Hepimiz silinip gidecegiz ama tarih yazacak sampiyonluklari ve o sampiyonluklarin ne bedellerle kazanildigini.
    Açıktan yazdığı için, yazdıklarını alıntıladım buraya.

Türk sporunun ne kadar pis bir şekilde yönetildiğini iyice görüyoruz. Bu ülkeye kazandırılmış en güzel başarıları yaşatan insana bu şekilde davranılıyorsa, artık diyecek pek bir şey kalmıyor sanırım.

Sedat Hoca'mızın yanında olmalıyız her şekilde. Bunu yönetim de göstermeli sonuna kadar!

Malum yöneticinin tekerlekli sandalye basketbol oyuncularına dair yorumlarını hatırlarsınız. Koçumuz da bunlara yönelik bir tepki göstermişti. Netice itibariyle 5 maç ceza almış durumda. Ortada çok büyük pislikler dönüyor. Tepkimizi koymalıyız!
    Sereftir seni sevmek...

Çok şaşardım gerçkten şu ülkede Türk sporunu bir yere getirmeye çalışanlara ödül verilse . Biz olmasak siz olmazdınız Tekerlekli sandalye federasyonu bunuda bilin .

Hoca en güzel cevabı sene sonunda kupaları paket yapıp birilerine takarak verecektir fakat kulübün de bir tepki vermesi gerek.
    Galatasaray için yaşıyoruz, savaşıyoruz.

vay bee heykeli dikilmesi gereken adama yapılanlara bak. şaka gibi ..

Sözüm de yazım da Türkçe
    Blog Girişleri
    2
    Basket
    3710
    Follow Onur Yavuz On Twitter
    Başarılarına imza attığı takımın rengi sarı-kırmızı olmasa, yağcılıkta sınır tanımasa heykeli dikilir, ödül yağmuruna tutulurdu.

Bizde de hata var, yönetimde de ama hatası olmayan kişi uğraşmak zorunda kalıyor böyle üfürükten işlerle... Klavye başında yanındayız Sedat Hocam!..
    "Kupalara ambargo koymadan başka bir formayı taşımak, almış olduğum mirasa ve içimdeki Galatasaraylılık inancına zaten uygun düşmezdi."

Alıntı Onur Yavuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başarılarına imza attığı takımın rengi sarı-kırmızı olmasa, yağcılıkta sınır tanımasa heykeli dikilir, ödül yağmuruna tutulurdu.

Bizde de hata var, yönetimde de ama hatası olmayan kişi uğraşmak zorunda kalıyor böyle üfürükten işlerle... Klavye başında yanındayız Sedat Hocam!..
    İşte durum budur Onur hocam. En çok da bu koyuyor insana.

Başarılarında bile yanlarında olamıyoruz ki kötü günlerinde olabilelim.

İlk mesajı attığımdan şu ana kadar çoktan organize olup, gerekli tepkiyi gösterebilmeliydik.
    Sereftir seni sevmek...

Sinek vızıldaması gibi olan tepkiniz için teşekkürler GsBasket...
    seni gördüğüm zaman can bedenden çekilir HER ŞEY SENDEN SONRA GELİR...

Alıntı Can Altay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sinek vızıldaması gibi olan tepkiniz için teşekkürler GsBasket...
    Sevgili Can,

Yapabilecek bir şey yok malesef. Her şey popülarite ile doğru orantılı.

Kendimiz çalıp, kendimiz oynuyoruz işte...
    Sereftir seni sevmek...

İlgilenenler için, hocamızın cezasında indirim oldu...
    seni gördüğüm zaman can bedenden çekilir HER ŞEY SENDEN SONRA GELİR...

Önemli olan Beşiktaş maçına çıkarmamaktı. Bunu başardılar ama yeterli olmadı.

2 maç sonra tekrar takımımızın başında sahaya çıkabilecek.

Vakit olsa yazılacak o kadar çok şey var ki...
    Sereftir seni sevmek...

Bazen haklı olarak eleştiriyorsunuz ama olaya hakim olduğum kadar (çok hakim değilim) size destek olmaya çalışıyorum Twitter'dan falan arkadaşlar. Tabii bu haklılığınızı ortadan kaldırmıyor. Çok eksik kaldık.

Alıntı Ernoyan Çavdar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Önemli olan Beşiktaş maçına çıkarmamaktı. Bunu başardılar ama yeterli olmadı.

2 maç sonra tekrar takımımızın başında sahaya çıkabilecek.

Vakit olsa yazılacak o kadar çok şey var ki...
    Şu olayın aslı astarını biraz açıklarmısınız neler oluyor?

Saygılar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Paylaş

Paylaş