+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 16 Sayfa var 12311 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 15 ve 238

EL | Galatasaray MP 68 - 64 CSKA Moskova

Euroleague / Top 16 4. hafta;

Galatasaray MP - CSKA Moskova

Abdi İpekçi Arena / 20:00

SALDIR GALATASARAY!

Bu maçı alırız... Buraya yazıyorum...
    [B]Amacımız İngilizler gibi toplu halde oynamak, bir renge ve isme sahip olmak. Türk olmayan takımları yenmek[FONT="Verdana"][/FONT][/B]

şu maçı alalım veya en azından son topa kadar yine mücadele edelim ve salonu cska ya dar edelım de dün ntvsporda yayınlanan 100%100 baskette gülerek '' cska istanbulda da çok rahat kazanır GS nin EL düzeyinde 1-2 oyuncusu var '' diyen fülkerli ibrahim kutluaya güzel bir cevap verelim.

Alıntı Özgür Maras Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu maçı alalım veya en azından son topa kadar yine mücadele edelim ve salonu cska ya dar edelım de dün ntvsporda yayınlanan 100%100 baskette gülerek '' cska istanbulda da çok rahat kazanır GS nin EL düzeyinde 1-2 oyuncusu var '' diyen fülkerli ibrahim kutluaya güzel bir cevap verelim.
    Bunda garip ne var? CSKA yine favori olarak çıkacak karşımıza gayet doğal. Onların kadro kalitesiyle bizimki kıyaslanamaz bile. Seyirci avantajımızı kullanıp yine her zamanki gibi mücadele ederek maça ortak olmaya çalışacağız ve kazanırsak kendimiz için kazanacağız İbrahim ne hali varsa görsün!

CSKA birine mutlaka kaybedecek. Bu biri neden biz olmayalım? Mücadele gücü yüksek, taraftarı olağanüstü takım biz... Şampiyonluk şarkısı düşmesin dillerden!

Evi arabayı satıp 2/2 oynayacak var mı acaba bu maça? Şaka bi yana yine SON TOPA KADAR OMUZ OMUZA...Niye olmasın bir destan daha bir tarih daha yazmayalım.
    YENİLMEZ ARMADA

Alıntı Berkay Yaman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunda garip ne var? CSKA yine favori olarak çıkacak karşımıza gayet doğal. Onların kadro kalitesiyle bizimki kıyaslanamaz bile. Seyirci avantajımızı kullanıp yine her zamanki gibi mücadele ederek maça ortak olmaya çalışacağız ve kazanırsak kendimiz için kazanacağız İbrahim ne hali varsa görsün!
    arkadaşım neye muhalefet ediyorsun anlamadım?
    sadece ben değil tüm avrupa biliyor cska nın ne olduğunu.çoğu kişi de galibiyet beklemiyor zaten.
    burda durumun izah ediliş tarzı gayet alaycı idi.bunu söylemeye çalışıyorum.

Neden olmasın? Bu taraftarla herkesi yenecek potansiyelimiz var

Khryapa kesinleşti mi? İki gündür şehirdışında olmam münasebetiyle pek bakamadım işten güçten. Kristic'in maç sonunda ayağına buz tedavisi yapıyorlardı. Ah bir de o olmasa
    Rusya'da ki maçta dinlendirilen Krilenko'ya daha fazla süre vereceklerdir bu maçta. Onun savunması çok önemli. Caner'in son maçtaki performansına bakarak Krilenko'yu Caner'e vermesinden korkuyorum açıkçası. Umarım öyle olmaz
    Seni sevmek bir ibadettir Yenilmez Armada!
    ATK

Khryapa için Kazlauskas maç sonu açıklamasında Mart ayına kadar oynamasının çok zor olacağını söyledi. Kaynak CSKA resmî sitesidir. Açıklamanın linki : http://www.cskabasket.com/news/?id=10872&lang=en
    Sakatlık hakkında bilgi şöyle. Sağ el yüzük parmağı kırılmış, orta parmağında da çatlak gibi bir sorun varmış. Kristiç ayak bileğinde burkulma olmuş ama 1-2 gün dinlenmesi yeterli imiş.
    Gerçekleri tarih yazar,
    Tarihi de GALATASARAY.

of of ak 47 yada krstic'in de haftaarasında sakatlanması için bolca dua etmiştim tutmuş ama kısa süreli olmuş demekki yine de etkiler belki de...

ender-gordon-shipp-savovic-furkan ile başlayacagımızı umuyorum...

Tam olarak kaç bilet kaldığını söyleyecek olan var mı ? Yarın bilet almaya gideceğiz ama tükenmesinden korkuyoruz.

Alıntı Okan Şenol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tam olarak kaç bilet kaldığını söyleyecek olan var mı ? Yarın bilet almaya gideceğiz ama tükenmesinden korkuyoruz.
    200-300 civarıdır sanırım bitmek üzere yani güvenlik nedeni ile boşluk bırakılan yer varsa ve sonradan satışa çıkarsa bilemem ama deplasman blokunun yarısından fazlası da bitti gibi duruyor
    Hakemlerin herşeyi kontrol altına aldığı bir basketbol ligi istemiyorum!!!!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Paylaş

Paylaş