• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Tanju bey 2 satır yazıp gidiyorsunuz :) beklentiler çıkar inşallah dedikleriniz !!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))))))))

yoksa durum vahim

Valla benim beklenti büyüdü iyice, crawford ayarında biri olmayacaksa üzülürüm baya, Kenan falan olursa evde biryerleri kırıp dökerim.

krstic yerine lasme cok iyi olur, risk azalır.. Daha savaşçı bir pota altımız olur.

Tanju Bey kardeşimizin bahsettiği isim Crafford olmasagerek. Çünkü Crafford haberi Eurohoops'a kadar düştü. Medyaya zaten düşmüş bir isimle ilgilenseydik ismi paylaşmakta beis görmezdi herhalde. Başka bir isim olabilir.

Galatasaray Odeabank Jordan Crawford ve Bo McCallebb'le ilgileniyor.
Kaynak: basketinside.com

Crawford gelse Mccollum'u çok rahat unutturur. Tam bir süperstar. Ama 1 milyon dolar önerdiysek gelmez tabi. Ah keşke biraz daha yükseltebilsek.

mc calebb mi? , son durumu ne bilmiyorum ama bu sene hızlı hucumlar daha değerli olacak. Russ smith ve mccalebb ile fırtına gibi eseriz :) ama set hucumları ciddi sıkıntı olabilir.

Mccalebb'la ilgilendiğimizi hiç sanmıyorum, muhtemelen uydurma haber. Şutu olan birine bakıyordur hoca.

mc calebb mi? , son durumu ne bilmiyorum ama bu sene hızlı hucumlar daha değerli olacak. Russ smith ve mccalebb ile fırtına gibi eseriz :) ama set hucumları ciddi sıkıntı olabilir.
Yugoslav faulunun kalkması ile Russ ciddi bir tehdit haline gelir herhalde

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

McCalebb'in adı bugün MZT Skopje ile geçiyordu, şutu olmayan birine yöneleceğimizi hiç sanmıyorum kaldı ki üstte arkadaşta belirtmiş set hücumlarında büyük sıkıntılar yaşarız.

GS'ye eski bi Kings oyuncusu mu geliyor yoksa :))) Hadi bakalim insallah ;)

Yugoslav faulünün kaldırılmasına da en çok Sinan Güler üzülmüştür herhalde :)

Son günlerde ismi en çok geçen 4 oyuncu;

Jared Cunningham
Jordan Crawford
Gary Neal
Lance Stephenson

Hislerim İsmi gündeme gelecek 5. oyuncuyu alırız yönünde...

Geri