2022-2023 Euroleague

40 lık Fernandez sakat omuzlu 2 tane hücum ribaundu alırsa, Rodriguez partizan pota altında at koşturuyorsa maçı kaybedersin. 3 sayıya indi fark, realin imdadına saçma bir faul yetişir şimdi.
 
En ufak saygı duymuyorum şu reale, dünya üzerinde bunlar kadar iğrenç bir kulüp yok.Futboluydu, basketboluydu her türlü pisliği yap, her türlü desteği al ondan sonra winner nedense çok tanıdık bir güruha benziyor real.
 
gereksiz bir olay çıkart partizan'ın en iyi oyuncusu Punter'ın ceza almasını sağla. 2-0 olan seriyi Punter yokken 2-2'ye getir sonra da Madrid'de bir şekilde fişi çek.
O olaylar olmasa Partizan kendi evinde bir maç kazanır seriyi alırdı.
 
Kimse kusura bakmasın; Madrid bu maçı kazandı diye seriyi hak etmiş falan olmuyor. Çirkef Llull’un provokasyonu, Yabusele hanzosunun hayvanlığı ve ispanyol lobisi kucağındaki EL yönetimi el birliğiyle yediler Partizan’ı. Punter olsa deplasmanda 1 maç bile alamazdı Madrid. Bu karşılaşma özelinde ise Obradovic’in 16 sayıdan maç vermesi şaşırttı. Yine de büyük alkışı hak ediyor Partizan.
 
Euroleague yonetiminin verdigi cezalar bana gore de adil degil.Fakat bir takim kendi evinde 2-0 geri dustukten sonra Avrupa’nin en zorlu atmosferi olan 20 bin kisilik Stark Arena’da seriyi 2-2’ye getiriyorsa ve son macta da 3. ceyrekte 18 sayi geri dusup oradan maci cevirip kazaniyorsa o takim bana gore bir tebrigi hak etmistir ne olursa olsun.Diger turlu dusunene de saygi duyarim.Lafim yok.

Bir de Obradovic gibi bir kocu 3 mac ust uste maglup edebilen herhangi bir takim oldu mu son yillarda ? Gercekten bunun cevabini bilmedigimden soruyorum.Ben mesela hic tahmin etmezdim 3 mac ust uste kaybedebilecegini sahsen.

Bana gore sampiyonlugun da en buyuk adayi haline geldiler.
 
işin adalet ve cirkeflik kısmından çok evindeki 2 maçı da kaybeden ve 18 sayıdan maç veren obra konuşulmalı. hadi içerdeki maçlar en büyük silahından yoksundun da şurda iki tane veteran 18'den dönüp maç aldı hiçbir şey yapamadın. obrayı ilk defa bu kadar çaresiz gördüm valla. hiç yakışmadı kendisine.
 
ha tabii Real'i aklamiyorum burada yanlış anlaşılmasın. Obra'ya yakışan bir seri olmadı ona vurgu yapıyorum. yazık oldu verilen mesaiye.
 

Üst