2018-2019 Hazırlık Dönemi

Bize yüksek para çeken Semih bey 2 aylığına gitmiş İbb'ye :) Orada kendini gösterip başka yerden yüksek para alma derdinde heralde.
 
Semih Erden'in bir takımla anlaşmasına çok sevindim. Bizden uzak olsun da nereye giderse gitsin. Onun yerine Ege Arar'a bile razıyım. Tam da yerine gitmiş. Belediye.
 
Efes iyi yendi feneri. Daha sert takım olmuşlar, beğendim.
Yalnız Ergin hocam maç sonu biraz gaza geldi, euroleague kupası eksik o da gelecek gibi bişey dedi:)
 
Efes iyi yendi feneri. Daha sert takım olmuşlar, beğendim.
Yalnız Ergin hocam maç sonu biraz gaza geldi, euroleague kupası eksik o da gelecek gibi bişey dedi:)

Ergin Ataman bu şekil inanarak söylediğini 2. Kez gördüm. İlki Siena ile aldığı Saporta kupası, diğeri biz ile aldığı eurocup. Umarım 3.yü de gerçekleştirir..
 
Ertuğrul Erdoğan'ı düşük bütçeyle kurmuş olduğu bu güzel, heyecan verici kadrodan dolayı tebrik ederim. Hayes ve Harrison gibi NBA'de neredeyse hiç oynamamış, herhangi bir Avrupa tecrübesi bulunmayan 2 oyuncuyu sadece D-League ve kolej kariyerleriyle analiz edip, Avrupa basketboluna bu denli yatkın olduklarını tespit ederek takıma kazandırması ciddi başarı.

Webster ilk maç kendini çok gösteremese de potansiyelini hissettiriyor ki bence o da oldukça isabetli bir transfer. Auguste transfer olduğunda Buva hariç adı geçen uzunlar arasında en iyisi olduğunu söylemiştim. Öyle başladı, öyle devam eder umarım.

Arapovic'e gelince her ne kadar istediğimizi henüz alamasak da böyle potansiyelli bir oyuncu neredeyse sıfır riskli bir kontratla kadroya katmak oldukça akıllı bir hamleydi. Ancak istediğimizi alamadık gibi görünüyor. 2 aylık süre dolduğunda çıkıp yeni bir 4.5 almalıyız.

Klobucar ise mühendislik açısından Webster'i tamamlama konusunda oldukça uygun bir profildi. Ancak kalite olarak yeterli değil. İçime sinmeyen tek transfer o diyebilirim. İşin mali boyutunu bilmeksizin Klobucar yerine Seeley'i tercih ederdim.

Okben, Seeley ve Semih hamleleriyle tahmini 500-600 bin dolar fazla harcayarak bence Avrupa'da yılın sürpriz takımı olabilirdik
 
Son düzenleme:
Arapovic'le ilgili Ertuğrul Hoca da staff da ısrarla Ocak-Şubat aylarını işaret ediyor. O döneme kadar bir sakatlık vs. olmazsa lig kadrosunda olmayacak, sadece Eurocup maçlarında rotasyonda olacak zaten. Sakatlığın nüksetmesi gibi bir durum olmadıkça opsiyonu kullanıp ligin 2.yarısında gerçekten katkı vermesini bekleyeceğiz gibi duruyor.
 

Üst