2022-2023 Galatasaray Erkek Voleybol Takımı

Ülkemizi CEV Kupası’nda temsil eden Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, 2023 CEV Kupası 8’li final turu rövanş maçında İsviçre'nin Chenois Geneve takımının konuğu oldu. Thonex’deki Centre Sportif Sous Moulin'da oynanan mücadeleden takımımız 3-0’lık net bir skorla galip ayrılarak bir üst tura yükseldi.


https://www.galatasaray.org/haber/v...sigorta-cev-kupasi-nda-play-off-turunda/52325
 
3-0 veya 3-1 gibi bir skorla mağlubiyet beklerken takım 3.set hariç çok iyi mücadele etti ama buna rağmen maçı 3-2 kaybettik.
Karar setinde servis karşılamada o kadar çok hata yaptık ki Ziraat bile son setin bu kadar rahat geçeceğini tahmin etmemiştir.
Ayrıca 1.sette Burak sakatlanarak kenara geldi ve maç boyunca bir daha oyuna girmedi. Umarım durumu ciddi değildir. Geçmiş olsun.
 
Yazık oldu gerçekten keşke 3-0 kaybedip hiç umutlanmasaydık.

Burak eğer ciddi bir sakatlık geçiriyorsa sezona havlu attık demektir. Gerçi zaten pek bir beklentimde yok ya neyse.
 
Smaçörlerimiz çok iyi. Burak-Morteza bence ligin üstünde bir smaçör ikilisi. Ama pasör,pasör çaprazı ve orta oyuncu olarak yeterli değiliz. Yabancı bir orta oyuncu alınsaydı çok daha iyi olabilirdik.
1 yabancı alma hakkımız olmasına rağmen neden yabancı bir orta oyuncu alınmıyor anlamış değilim. Sezon başında bir yabancı orta oyuncumuz olsaydı şuanki durumdan kat kat iyi olurdu. Bu arada bence libero konusunda da yetersiziz.
 

Üst