2022-2023 Galatasaray Futbol Takımı

Buraya hiç yazılmamış. Sezonun bizi en çok heyecanlandıran takımı. Çok uzun bir aranın ardından bu akşam, birazdan sahalara dönüyoruz. Keşke bu kadar ara olmasaydı, kötü olaylar yaşanmasaydı ama maalesef...
Ben de çok heyecanlıyım, özledim bu takımı. Akşam Zaniolo da sahada sanırım. Asist yapacağını düşünüyorum.
Hadi bismillah diyelim kaldığımız yerden devam etme ümidiyle, başarılar.
 
Yazdığıma pişman ettiler. Futbolun F'si yok sahada. Tribünler desen mezar gibi, çıt çıkmıyor. Tiyatroya gelmiş herkes. Niye böyle anlamadım. Uykum geldi.
Hakem salağı Icardi'nin net pozisyonuna ofsayt verdi ama değil. Ama zaten atamamıştı Icardi. Gerçi devamında atak devam edebilirdi.
Kerem yine 2.kez mükemmel attı Icardi'ye ama o da formsuz bugün. Karşı karşıya 2 tane kaçırdı.
İkinci yarı tribün ve takım toparlanmazsa geçmiş olsun. Uyuyoruz.
 
hucum da hiç organize değiliz. top bizde ama , aksiyon alamıyoruz. yunus , çıkana kadar mata ve oliveria etkisiz.
Orta sahaya acilen top yapabilen biri lazım. Mertensin bu takım için ne kadar önemli olduğu belli oldu , o olmayınca hucum aşırı aksiyor.
Yunus da oyundan alınmalı , Zaniola orta saha denenmeli , umarım oliveria 2. yarı toparlanır.
 
Bu sezon izledigim en kotu Galatasaray.Sezon basinda bile bu kadar etkisiz ve yavas oynayan bir takim yoktu.Tabi bunda Okan Hoca’nin yanlis 11 seciminin buyuk etkisi var.1 aylik aranin ardindan takimda duzenli olarak hic oynamayan Mata ve Yunusla baslamak nedir Hocam ? Rashica’dan vazgecmemeliydin.Mata’nin yerine ise yeni transfer Zaniolo ya da Icardi’nin yaninda destek forvet olarak Baris Alperle baslanabilirdi.
Ikinci yari umarim tempoyu arttirip kazaniriz.
 
Bu arada Galatasaray’in anayasasinda 3 tane kural varsa :
1 Kulubun kurucusu Ali Sami Yen’dir
2 Renkleri sari kirmizidir
3 Yeni transfer ilk macinda asla 11 oynamaz.

Drogba,Sneijder ikilisi dahil hic bir ses getiren transferin ilk geldigi macta 11 oynadigini hatirlamiyorum.Hatta sezon basinda Giresun macina Mertens ve Torreira’da yedek baslamisti.Oysa 1 hafta once transfer edilmislerdi.

Zaniolo geleli 1 ay oldu anasini satayim.Nasil olur da Mata’nin yerine tercih edilmez ? Bir de Hoca mactan once diyor ki Zaniolo’nun 90 dakikayi cikaracak gucu yoktu.Ya Hocam Mata’nin 20 dakikayi cikaracak gucu yok ama oynatiyorsun.
 
Yahu bizim takımda Abdulkerim hariç hiç bir türk oyuncu bizim ilk 11 de . bir çoğu takımda bile olmayı hak etmiyor.
Son onlarda Barışın saçma sapan yaptığı faulden az kalsın gol yada penaltı yiyecektik.
takım hiç iyi sinyal vermedi , hucumda organize olamıyoruz.
Tek iyi yan 3 puan aldık ama oyun hiç iyi değil.

Seneye ; 6,8 ve 10 numarada daha iyi olmalıyız. Şu an oynayan yabancı sol bekten daha iyi bir beke ve İcardi kalırsa , 2 tane golcüye( biri yerli olursa iyi olur ) ihtiyaç var.Tabi birde 1 de iyi yedek stopere.
Mata , Midjtsö , gomis kesinlikle gitmeli. Barış kiraya verilmeli. Kerem ve yunus hamle oyuncusu olarak kalmalı .
 
Bu sezon izledigim en kotu Galatasaray.Sezon basinda bile bu kadar etkisiz ve yavas oynayan bir takim yoktu.Tabi bunda Okan Hoca’nin yanlis 11 seciminin buyuk etkisi var.1 aylik aranin ardindan takimda duzenli olarak hic oynamayan Mata ve Yunusla baslamak nedir Hocam ? Rashica’dan vazgecmemeliydin.Mata’nin yerine ise yeni transfer Zaniolo ya da Icardi’nin yaninda destek forvet olarak Baris Alperle baslanabilirdi.
Ikinci yari umarim tempoyu arttirip kazaniriz.
Hocam su maca Rashica ve Zaniolo ile baslasaydin mac ilk yaridan biterdi ama olsun :) Gelip burada lig tarihinin galibiyet rekorunu kiran hocayi elestirecek degilim :)

Ust uste kac oldu valla sayamadim ama rekor kirdik bu galibiyetle.Rakibimizin bay gectigi haftada 3 puani alarak rakibimizle puan farkini kagit uzerinde 9’a ama aslinda 10’a cikardik.

Biz sampiyon olacagiz !!!
 
İğrenç bir futbol akşamıydı. Futbolcular, taraftarlar, sahadaki sözde oyun... İzlerken hem uykum geldi hem sinir krizleri geçirdim. Hala daha salak saçma geriye top çevirmeye çalışıyorlar dakika 60'larda... Ne oldu büyü mü yaptılar size anlamadım. Umarım uzun aranın ilk dönüş maçı diyedir. Icardi bile kötüydü net! Zaniolo olmasa mümkünü yok 0-0 bitmişti.
 
Sezon başından beri belkide Okan Buruk'un eleştirilebileceği tek konu iç saha maçları. Açıkçası ara sebebiyle olduğunu düşünmüyorum, lig bitecek iç sahada kazandığımız farklı skorlu maç sayısı 1 oda Hatayspor maçı. Kalan tüm maçların son dakikalarına sıkıntı yaşayarak girdik ki bu maçların bir çoğu ligin son sıralarında ki takımlara karşıydı. Burada bir sorun var Okan Buruk'ta çözemedi bu sıkıntıyı yoksa oyun olarak bu maç olmasa da üstün oynadığımız bir çok maç var ama hepsinin son dakikalarını hoplaya zıplaya izledik.
 

Üst