2022-2023 Galatasaray Kadın Voleybol Takımı

Anthi çapraza geçmez bence Logan'ı çapraza alırlar ama çok geç kaldık avrupada elendik ilk 4 iyice zorlaştı umarım 2 senelik anlaşırlar
 
Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımımız, tecrübeli smaçör Logan Eggleston’ı kadrosuna kattı.

Kulübümüz, 2000 doğumlu, 185 boyundaki Amerikalı oyuncu ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

2018 yılından beri mezun olduğu Texas Üniversitesi’nin formasını terleten başarılı oyuncu, NCAA Kolej Ligi’nin son şampiyonu olan ekibin kadrosunda yer alarak yılın en değerli oyuncu seçilmişti.

Logan Eggleston’a kulübümüze hoş geldin der, başarılar dileriz.
 
Henüz ilk profesyonel maçı belki çok erken konuşmak için ama, Logan maalesef çok zayıf manşet, vasat seviyede blok ve vasat altı bir bitiricilikte bir oyuncu izlenimini verdi bana. Hani uyumdur, formdur, kilo fazlasıdır ne ise onlar düzelse bile takım adına fark yaratacağını sanmıyorum. Nitekim Kuzeyboru, Logan Egglstone'daki madeni bulunca 3. setten itibaren tamamen onun üzerine oynadı, manşette ilk karşılama hatalarını, pasöre topu çıkaramama ve akabinde zayıf hücumlar ile devam edince Ataman hoca dayanamadı ve 4. seti de kaybetmeyelim diye Sude ile değişti. Ne önde ne de arkada oynarken de atletizm açısından da pek fark yaratacak görünmüyor. Belki bir kaç sene içerisinde ligin iyi smaçörlerinden biri olur ama an itibariyle bizim takım seviyesinin çok çok uzağında.
 
Son düzenleme:

Üst