2024-2025 Erkek Voleybol Takımı

Dünya'da iktidar, güç ve yönetime dair mücadele eden iki temel yapının da son 51 yıldaki birincil yöntemi para basmak. Söz konusu paranın piyasaya dahli adına, sporun kült yönü hayli işlevsel. Kültürel alana dair pandemiden finansal anlamda sağ çıkabilen tek alan, bir spor dalı olan futbol. Buradan da okuyabiliriz mevcut bütçe artışlarını.
 
Mandıracı transferi ne durum da bilmiyorum ama alınırsa bu sezon üç kupa ile sezon kapanabilir gibi Mandıracı gelirse otomatik bir yabancı orta daha gelecek libero harici bence iyi takım kuruldu.Libero bölgesinde iki libero sürekli değişeceği için çok büyük sorun olacağını da düşünmüyorum yeterli performans gelir bence.
 
🟡🔴 Galatasaray HDI Sigorta’ya transferi hakkında Jean Patry: “Jastrzebski, Lukasz Kaczmarek'le sözleşme imzalama fırsatı buldu ve Polonyalı oyuncu kotalarından dolayı bu fırsatı değerlendirdiler. Pek çok insanın bu seçimi anlamadığını saklamayacağım, kalmamı isteyen insanlardan çok sayıda mesaj aldım. Yeni bir şampiyona, yeni bir şehir keşfedeceğim. İlginç olacak.”
 

Üst