2024-2025 Kadın Voleybol Takımı

Sponsor milli takım bu paralar değiştiği için ortalama 1 Milyon euro dedim kimsenin net bilgisi olamaz çünkü açıklanmıyor bu paralar.Ama sırbistan her kupada madalya alan bir takım Boskovic de her turnuva da Sırbistanın en değerlisi her madalya için oyunculara belli para bazı maçlar için prim ve maç başına düşük bir ücret ödeniyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltebilirsiniz pek bir bilgim yok.Her voleybolcunun kendi sponsorları var son yıllar da mesela Hande redbull dan çok ciddi paralar kazanıyor Hande Baladın Zehra Güneş gibi oyuncuların bu kadar para kazandığı ortam da dünyanın en iyi oyuncusu boş bırakılmaz.Ayrı olarak Eczacı da 1.5 milyon euro maaşın yanında başarı primlerin den yararlanıyor net olarak bir rakam voleybol da verilemez ama bunca unsur göz ününe alınınca zaten Eczacıdan net 1.5 aldı bence 2.5 çok rahat alıyordur.Ama mallesef voleybol futbol gibi değil net paralar söylenemiyor.
 
Milli takım Avrupa şampiyonu olunca her oyuncuya baya bi cumhuriyet altını verilmişti mesela tam rakam hatırlamıyorum ama Voleybola göre çok yüklü miktarda bir primdi.
 
Boskovic 1.3 milyon euro alıyor. 2.5 alıyor diye yanlış bilgi vermeyin. Sponsor, milli takım falan kulübünü ilgilendirmez.
1.3 bu sezon alıyor ama opsiyonlu ya sözleşmesi uzarsa zamlanacak en az 1.5 olur diye dedim önümüzdeki sezon için konuştuk ya. Sponsor milli takım zaten kulübü ilgilendirmez kulüp adına değil boskovic maaşı için konuşuyoruz en çok kazanan oyuncu yazdım zaten en çok maaş geren kulüp yazmadım.Kulüp olarak da konuşsak 1.3 değil 1.4 alıyor ve asla 1.4 de kalmıyor bu sezon bile bonus prim başarı parası o bu en az 1.6 almıştır sadece kulüpten dediğim gibi opsiyonu uzatılmıştır bile önümüzde sezon daha çok alacak.
 
🏐 Türkiyede Kuzeyboruya transfer olacağı konuşulan Trần Thị Thanh Thúy'nin birçok kaynağa göre en az 250.000$ kazanacağı Vietnam basını tarafından açıklandı

📌 4T, 1 Ağustos da takıma dahil olacak.
 

Üst