• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025/2026 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Stajyer takımdan gönderilene kadar transfer yasaklanmalı yeter bu kadar parayı çöpe attığımız. Adamın her aldırdığı adam kötü mü çıkar bu nasıl işbilmezlik.

E.Mc Collum - Yasliydi ustune takim kurulmazdi, cok degerli basketbolcu
W.Cummings - Yasli faydali ustune takim kurulmamali,
Bugrahan - Kalabilir yetenekli ama takim kurtarmaz
Ridvan - Kac sene once gitti ayni noktadayiz
J.Robinson - Neden transfer edildi, NBA`de oynadi diye aldik.
J.Meeks - Sistemi olan takimda is yapar bu takimda yapmaz
F.Gillespie - Isme gidildi izlendigini dusunmuyorum, NBA`de oynamis diye aldik.
C.Bishop - Neden transfer edildi
F.White - Tek isindigim transfer
J.Palmer - Streetball
Muhsin Y - Takimda kalmali iyi yedek, hucumda genel olarak herseyi dogru yapar, atletizmi eksik
Tibet G. - Yorum yok takimda kalabilir

Yukardaki ekiple su ana kadar iyi gidiyoruz, dolayisiyla coachu tebrik ederim.

E.Mc Collum - Yasliydi ustune takim kurulmazdi, cok degerli basketbolcu
W.Cummings - Yasli faydali ustune takim kurulmamali,
Bugrahan - Kalabilir yetenekli ama takim kurtarmaz
Ridvan - Kac sene once gitti ayni noktadayiz
J.Robinson - Neden transfer edildi, NBA`de oynadi diye aldik.
J.Meeks - Sistemi olan takimda is yapar bu takimda yapmaz
F.Gillespie - Isme gidildi izlendigini dusunmuyorum, NBA`de oynamis diye aldik.
C.Bishop - Neden transfer edildi
F.White - Tek isindigim transfer
J.Palmer - Streetball
Muhsin Y - Takimda kalmali iyi yedek, hucumda genel olarak herseyi dogru yapar, atletizmi eksik
Tibet G. - Yorum yok takimda kalabilir

Yukardaki ekiple su ana kadar iyi gidiyoruz, dolayisiyla coachu tebrik ederim.

He koç bu transferleri istemedi, onay vermedi yani?

He koç bu transferleri istemedi, onay vermedi yani?
Ironi yaptigimi diger mesajlarimdan anlarsin ama bence su an bu kadronun kor topal devam etmesi bile iyi.
Gercekten bu kadro kume dusmeme mucadelesinde olabilir, bence kurulan kadro o kadar kotu.
Bu kadar para harcayip tek kisi basketboluna bel baglamak cok anlamli degil.
James Palmer yada Cummings gununde olursa basa bas mucadele edebiliriz, ikisi gununde olursa yeneriz.
Yoksa yeniliriz.

Yönetim geçen gün açıkladı, 5 milyon euro para harcanmış. Kimse kusura bakmasın bu kadrodakiler "babasının hayrına "oynamıyor. Bence bu kadro zaten o kadar para etmez. Aldıkları paranın karşılığını vermeyen oyunculara taraftar her tür hitabı yapar, bu dünyanın her yerinde böyledir.

Yönetim geçen gün açıkladı, 5 milyon euro para harcanmış. Kimse kusura bakmasın bu kadrodakiler "babasının hayrına "oynamıyor. Bence bu kadro zaten o kadar para etmez. Aldıkları paranın karşılığını vermeyen oyunculara taraftar her tür hitabı yapar, bu dünyanın her yerinde böyledir.
Basketbol aklı, ve onunla bağlantılı olarak kadro mühendisliği kötü yönetilince bu garabetler kaçınılmaz olur.

Geniş çerçeveden hedefler/vizyon olarak bakarsak evet kötü bir konumdayız ancak özele inince bu sezon maçları kazanıyor bu takım. Her ne kadar haz etmesem de BCL denen köy turnuvası dahil oynadığı kulvarlarda tek mağlubiyetle devam ediyor takım. Beko maçını işin içine katmıyorum. Efes de bizim için bir ölçüt ya da hedef maç olmayacak zaten.
Öte yandan; Gillesipe iyi hoş çabalıyor ama yeterli olmayacak gibi bu iş. Yerine Izundu tarzı net bir caydırıcı çekip, yan parçalarda da belki 1-2 değişiklik yapılırsa gerçekten 2-3 seviye tavanını genişletecek bu takım.

Bizim için şu şartlarda hedef maçlar ; Erokspor, BJK, Trabzonspor gibi duruyor.
Ha bir de ligde ne hedeflendi ? Bir açıklama var mı , ben mi kaçırdım ? Tam olarak nereye ulaşırsak başarılı olmuş olacağız yönetim açısından ?

Yakup Sekizkök: "Geçen yıl 4 milyon dolar olan bütçemizi bu yıl yönetimimiz 4.5 milyon dolar olarak açıkladı. Biz bunun da üzerine çıkarak 4.8 milyon dolarlık bir transfer yaptık. Oyuncularımızın kontratları, toplamları bu."
Birde teknik ekip, masraflar vs ekleniyor buna; oyuncu butcesi 5 Milyon Usd olan bir takım ile bu ligde şampiyonluk bence de cok zor ama kadro mimarisi ve idare cok daha iyi yapılabilir...

"Oyuncu kararları ben veriyorum, kim bu formayı giymeye layıksa ona veriyoruz." Cümleyi duyunca yayını komple kapattım. Senin gibi bir insana kadro kurma yetkisi veren de, senin bu takıma layık gördüğün oyuncular da anca bu kadar olur zaten.

Transfer listesi varmış da, Euroleague'den NBA'eden oyuncu getirecekmiş son anda olmamış.

Son düzenleme:
"Oyuncu kararları ben veriyorum, kim bu formayı giymeye layıksa ona veriyoruz." Cümleyi duyunca yayını komple kapattım. Senin gibi bir insana kadro kurma yetkisi veren de, senin bu takıma layık gördüğün oyuncular da anca bu kadar olur zaten.

Transfer listesi varmış da, Euroleague'den NBA'eden oyuncu getirecekmiş son anda olmamış.
Yönetim yönetim olsa, geçen sene BJK serisi sonrası bu şahsın sadece bir stajyer olduğunu anlar kapının önüne koyardı. Ayrıca bu vatandaşda da azıcık gurur olsa o seri sonrası kendisi istifa edip giderdi.

NBA Europe için ilk adımlar atacakmış.
Ağam bizimle eğlenir.

👀 "Seneye NBA Europe için kuracağımız kadronun ilk adımlarını atacağız"

🟡🔴 Galatasaray koçu Yakup Sekizkök, gelecek yıl bütçe arttıracaklarını söyledi:

"NBA Europe projesini yakından takip ediyoruz. İki yıl içerisinde ligin başlayacağı söyleniyor. Galatasaray olarak bunu beklemeden seneye hem bütçemizi arttıracağız, hem de NBA Europe için kuracağımız kadronun ilk adımlarını atacağız.

Bununla alakalı hem yönetimsel, hem de finansal olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

(via: Anadolu Ajansı)

👀"Yıldız transferi için çok uğraştık ama..."

🟡🔴 Yakup Sekizkök, Galatasaray'ın yeni sezon kadrosu hakkında konuştu:

"Bu yaz BCL ve EuroCup'taki tüm kaliteli oyuncular, EuroLeague'e transfer oldu. Bu da bizlere kadro kurma konusunda ciddi sıkıntılar yaşattı.

Daha önce Galatasaray ile EuroCup, Fenerbahçe ile EuroLeague şampiyonluğu yaşamış Errick McCollum'u takıma katmayı başardık. Bir yıldız oyuncu daha almak için yaz boyunca çok uğraştık ama bu sebeplerden dolayı bunu başaramadık.

Fakat bizim için transfer devam ediyor. Mevcut kadromuzu geliştirebilecek, bizi hedeflerimize yaklaştıracak ve performansımızı arttıracak bir oyuncu yakaladığımız anda transfer yapabilecek gücümüz var.

Buna rağmen ana kadromuz ve yazın piyasada yakalayabildiğimiz oyunculardan memnunuz."

(via: Anadolu Ajansı)

Son 2 senedir çok iyi kadro kurmuş ve bütçeyi çar çur ettikleri yetmemiş gibi birde gelecek sene ki bütçeyi de GM ile çar çur edeceksiniz.
Bunlar çiftlik bulmuş keyfini sürüyorlar.
Ne güzel dünya..

NBA'den ve Euroleague'den düşündüğün transferler varsa kadroyu neden Haziran'da kurdun :D TJ Shorts mu alacaktın hayırdır komedi resmen

Unutmadan NBA Europe Euroleague takımları olmadan işlemez tutmaz.
Ancak ve ancak Eurocup içi boşalır Eurolegue sınırlanır bu da karmaşaya sebebiyet verir.

Furkan Korkmaz'ın Bursa'ya kaptırılmasinda emeği olan herkesi tebrik ederim. 2 sayı ortalamalı Robinson ile kendilerine başarılı (kümede kalma) bir sezon dilerim.

Geri