Stajyer takımdan gönderilene kadar transfer yasaklanmalı yeter bu kadar parayı çöpe attığımız. Adamın her aldırdığı adam kötü mü çıkar bu nasıl işbilmezlik.
E.Mc Collum - Yasliydi ustune takim kurulmazdi, cok degerli basketbolcu
W.Cummings - Yasli faydali ustune takim kurulmamali,
Bugrahan - Kalabilir yetenekli ama takim kurtarmaz
Ridvan - Kac sene once gitti ayni noktadayiz
J.Robinson - Neden transfer edildi, NBA`de oynadi diye aldik.
J.Meeks - Sistemi olan takimda is yapar bu takimda yapmaz
F.Gillespie - Isme gidildi izlendigini dusunmuyorum, NBA`de oynamis diye aldik.
C.Bishop - Neden transfer edildi
F.White - Tek isindigim transfer
J.Palmer - Streetball
Muhsin Y - Takimda kalmali iyi yedek, hucumda genel olarak herseyi dogru yapar, atletizmi eksik
Tibet G. - Yorum yok takimda kalabilir
Yukardaki ekiple su ana kadar iyi gidiyoruz, dolayisiyla coachu tebrik ederim.
Ironi yaptigimi diger mesajlarimdan anlarsin ama bence su an bu kadronun kor topal devam etmesi bile iyi.He koç bu transferleri istemedi, onay vermedi yani?
Efes ile adı geçiyor
Bishop yerine ne güzel olurdu.
Renkdaş, maalesef Rakipler alır biz seyrederiz bu başlı başına bir vizyon meselesi .Efes ile adı geçiyor
Basketbol aklı, ve onunla bağlantılı olarak kadro mühendisliği kötü yönetilince bu garabetler kaçınılmaz olur.Yönetim geçen gün açıkladı, 5 milyon euro para harcanmış. Kimse kusura bakmasın bu kadrodakiler "babasının hayrına "oynamıyor. Bence bu kadro zaten o kadar para etmez. Aldıkları paranın karşılığını vermeyen oyunculara taraftar her tür hitabı yapar, bu dünyanın her yerinde böyledir.
Yönetim yönetim olsa, geçen sene BJK serisi sonrası bu şahsın sadece bir stajyer olduğunu anlar kapının önüne koyardı. Ayrıca bu vatandaşda da azıcık gurur olsa o seri sonrası kendisi istifa edip giderdi."Oyuncu kararları ben veriyorum, kim bu formayı giymeye layıksa ona veriyoruz." Cümleyi duyunca yayını komple kapattım. Senin gibi bir insana kadro kurma yetkisi veren de, senin bu takıma layık gördüğün oyuncular da anca bu kadar olur zaten.
Transfer listesi varmış da, Euroleague'den NBA'eden oyuncu getirecekmiş son anda olmamış.