BSL 24. Hafta | Galatasaray Odeabank 83-90 Tofaş

Takımımız Tahincioğlu Basketbol Süper Liginin 24. hafta mücadelesinde 7 Nisan Cumartesi günü saat 17'de Sinan Erdem Spor Salonunda ligde 2.sırada bulunan Tofaş'ı konuk edecek.

PlayOff'a kalma yarışı içinde olan takımımız için son derece önem taşıyan bir mücadele olacak. PlayOff yarışında ki rakiplerimizden İBB Basket Cuma günü Darüşşafaka'ya konuk olurken, Cumartesi günü Eskişehir Basket sahasında Demir İnşaat Büyükçekmece'yi ağırlayacak. Takımımıza şimdiden başarılar diliyoruz.
 
Oktay Mahmuti:
“Türkiye Ligi’nde bütün maçlar zor oluyor. Tabii ki yarınki mücadele de en zorlardan bir tanesi. Tofaş iyi basketbol oynayan bir takım. Biz de kendi sahamızda oynuyoruz. Taraftarımızın desteği bizim için çok önemli. Umarım yarın da bizimle beraber olurlar ve biz de hedefimiz doğrultusunda bir galibiyetle daha ilerleriz.”
“Birtakım sıkıntılarımız var ama bunları kapatmak için hem var gücümüzle çalışmamız lazım hem de sahada en son damlaya kadar oynamamız lazım.”
Göksenin Köksal:
“Playoff açısından çok önemli bir karşılaşma. İnşallah kazanarak Playoff’a en iyi şekilde gireriz. Tofaş ligde ikinci sırada. Kazanmaya çıkacağız. Trabzonspor maçında olduğu gibi tüm taraftarlarımızı salona bekliyoruz. İnşallah kendi seyircimizin önünde kazanıp yolumuza devam edeceğiz.”
Alex Renfroe:
“Bizim için çok önemli bir maç. Geçen hafta kaybetmiştik, bu maçı kazanmak zorundayız. Galibiyete ihtiyacımız var. Taraftarlarımızı salonda görmek istiyoruz.”
Jordan Taylor:
“Tofaş iyi bir takım. Çok iyi basketbol oynuyorlar. Takımca oynayıp mücadeleden galip ayrılmaya çalışacağız.”
Adas Juskevicius:
“Yarın gerçekten çok önemli bir maça çıkacağız. İyi bir şekilde bu maça hazırlandık ve iyi bir oyun planımız var. Umarım taraftarlarımız da bizimle birlikte olur ve onlarla birlikte savaşarak galibiyet alırız.”
Ege Arar:
“Tofaş önemli bir rakip. Bu hafta en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştık. Zor bir maç. Taraftarımızla beraber elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.”
Serkan Aydın:
“Bizim için çok önemli bir maç. Geçen hafta Giresun maçını kaybettik. O maçı telafi etmek bu maça çok iyi şekilde hazırlandık. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Taraftarımızı bu maça bekliyoruz.”

“Taraftarlarımızı Tofaş maçına bekliyoruz” - GALATASARAY.ORG
 
Birazdan yola çıkıp salona doğru geçeceğim. Çok kritik bir gün muhakkak kazanmamız lazım. Eskişehir, bizim maç öncesi kaybederse harika olur ama sanmıyorum.
 
Geçmiş olsun, zaten favori değildik. Rakibin bizden daha iyi oyuncuları var. Savunmada gerekli direnci gösteremedik, hücumda da dar uzun rotasyonumuz yüzünden etkisiz kaldık.
 
8 sayı fark varken 3. çeyrek biterken gelen zorlama üçlük maçın kırılma anıydı.
Geçmiş olsun, zaten favori değildik. Rakibin bizden daha iyi oyuncuları var. Savunmada gerekli direnci gösteremedik, hücumda da dar uzun rotasyonumuz yüzünden etkisiz kaldık.
Tüm bahis sitelerinde favori Galatasaray'dı.
 
Takım güzel mücadele etti. Yapacak birşey yok kaybettik. Zaten çok birşey yazmaya gerek yok hidayet istifa tezahüratlarına arka arkaya 2 anonsun geldiği hakemlerin yönettiği bir ligte ne kadar mücadele edilebilir duruma gelebiliriz ki. Öyle saçma sapan düdükler çalınıyor ki maçta çıldırmamak elde değil. Bunlar tutmuş çeşmenin başını niyetleri hep belli. Kendileri çalıp kendileri oynayacak. Aynısı futbol içinde geçerli. Yazık kardeşim seviyoruz biz basketbolu,futbolu. Ne hale getirdiniz ülkenin hali içler acısıyken sporunun da içine ettiniz. Soğuttunuz be insanları. Yazıklar olsun hepinize.
 
Televizyon başında maçı heyecanla bekledim ve 6.dakikaya kadar izleyebildim, televizyon molasında uyumuşum, maç bitince uyandım. Özür dilerim maçı izleyemedim. Ayrıca maçı sonuna kadar izleyebilen arkadaşları sabırları için tebrik ederim.
 
Bugün maalesef kadro kalitemiz son adımı atmaya yetmese de hakemlerin bariz desteği karşı tarafa bizim direncimizi kırdı. Tasvip etmesem de hakemin çocuğuna kadar küfredilirken sesini çıkarmayan hakem triosu "Hidayet İstifa" tezahüratları sonrası arka arkaya 2 anons yaptırdılar. Bu da ülke sporunun ne hale getirilmek istendiğine dair güzel bir örnekti.

Alex ve Hendrix umursamaz davranmaya devam ediyorlar. Bu iki isim gayretsiz değiller ama yaptıkları pas hataları, kaçan serbest atışlar... Bunlar hep direncimizi kırıyor. Takım olarak ekstra serbest atış çalışması yapmamız lazım.

Arkadaşlar enseyi karartmaya da gerek yok. En kötü 8.sıradan PlayOff yapacağız mücadeleye devam.

Son bir not: bugün ultrAslan pota arkası yerine yanlara geldi. Bu çok güzel oldu çünkü maça etkileri daha yüksek oluyor.
 

Üst