BSL 25. Hafta | Muratbey Uşak 85-78 Galatasaray Odeabank

Tarih: 15.04.2018 Pazar
Saat: 13:00
Salon: Uşak Üniversitesi Spor Salonu

Ligde son haftalara doğru giderken takımımız 10 galibiyet 14 mağlubiyetle play off yolunda en yakın rakibi olan Eskişehir Basket'in 2 galibiyet gerisinde. Bizle aynı galibiyet ve mağlubiyet sayısına sahip olan İbb'yi de bu yarışta unutmamak lazım. Son Giresun ve Tofaş maçlarını kaybederek işi bayağı bir zora soktuk. Play off yolunda kredilerimiz gittikçe tükeniyor. Rakibimiz Uşak, 4 galibiyet 20 mağlubiyet ile ligin son sırasında ve onların da artık son şansları. Atacak son bir kaç kurşunları kaldıysa bile bu kurşunların bize gelmemesini temenni ediyor, takımımıza bu maçta başarılar diliyorum.
 
Eskisehir en az 2 mac hatta olursa plase 3 mac kaybetmelerini bekleyip, biz de kaybetmeden kazanirsak 8'den playoff'a gireriz. Ama onda da Fb ile eslesiyoruz. Aslinda bu sene girmesek de olur play off'a dusme potasindan buralara kadar geldik. Seneye daha guzel islere yapacagimiza inaniyorum.
 
Fenerbahçe'den biz ne zaman korktuk anlam veremiyorum? İnşallah Fenerbahçe'yle eşleşiriz bu saatten sonra :) PlayOff için 2 maç gerideyiz. Yüzde yüz kazanmamız gereken bir maç. Oyuncuların insiyatif kullanması için elimizden gelen mücadeleyi veriyoruz ama iş oyuncularda bitiyor. İnşallah kazanacağız.
 
Korkmuyoruz sadece artik kadro olarak cok ust duzeyler. Son yillarda pek de yenemiyoruz. 5 macta 1 tane ancak. Pembe gozluklerle bakmiyorum. Sampiyonuz bundan demiyorum. Realist olmakta fayda var.
 
Uşak lige havlu atmak üzere. Darmadağınık bir takımlar, seyirci de umudunu kesti.

Mutlaka kazanmalıyız. Playoff bir prestij meselesi bizim için.
 
Hafta içi Çarşamba günü Büyükçekmece ile özel bir maç yapıp kazanmışız. Bu maç öncesinde takım Cuma akşamı Uşak'a geldi. PlayOff için TS galibiyeti beklerken skandal bir olayla Es es maçı rahat kazandı. PlayOff istiyorsak Banvit maçına kadar eksiksiz gitmemiz lazım.
 
Mahmuti geldiğinden beri maçlar yine 13:00'da olmaya başladı. İzleyemiyoruz arkadaş biraz daha geç saatlere ayarlayın şu maçları:) daha rahat uyuyalım.
 
Solomon, Carmichael, Ofoegbu ya karsilik, Richard Hendrix tek basina mucadele etmeye calisiyor. Ege ve Summersin bir etkinligi yok.
 
Ege biraz önce belki de kariyerinde yaptığı ve yapacağı en yararlı işi yaptı.

Ve hemen sonrasında önce Carmichael'ı kaçırdı, sonra da arkasında Calloway varken bitiremedi. Resmen işkence.
 
Son düzenleme:
Fark 20 ye cikmis biz kazanmaya calistik. Fark 7 ye kadar indi surekli faul yapiyorsun adamlara kolay sayi sansi veriyorsun. Mac zaten 20 sayi olunca bitmisti. Bu kadar top kaybi bu kadar faul yaparak kazanmak imkansiz. 8 haftadir galip gelemeyen takima yeniliyoruz. Yaziklar olsun.
 
Hazır paralar da ödenmeye başlanmış ve küme düşme tehlikesi de bir ölçüde atlatılmışken oyuncular sezonu erken bitirmeye karar verdi sanırım. 2-3 haftadır hep kendi evimizde gibi oynuyoruz ama içeriden sabote ediliyor gibiyiz.

Bence her hafta bir EL takımı GM'i bizim maçlara davet edilmeli ve kendisine Emir izletilmeli. Maç sonunda da Emir'in 4 milyonluk bütçeden yıllık 700.000 aldığını söyleriz.

Not: Burada lafım Emir'e değil, bu kontratın arkasındaki dahilere!
 
Bu skandal , rezil rüsva hezimetle beraber sezonu noktalamış olduk. Bu oyuncu grubunun utanması lazım fakat utanma vs zor. Yazıklar olsun ne diyebilirim ki.

Bu saatten sonra gelecek sezona bakacağız fakat yönetim belirsizliği bizi nereye götürür Allah bilir. İnşallah kim seçilirse seçilsin şubemize sahip çıkar ve minimum 5 milyon dolar maaş bütçesi ile sezona iyi bir kadro kimyası ile başlarız.

Oktay hocama teşekkür ediyorum. Parasını alacak olsa da bizi sahipsiz bırakmadı görevi kabul etti. İnşallah seneye onunla çok başarılı bir sezon geçiririz.
 
Bu sezon biter böylece. Oktay hoca hedefsiz kimyasız bir takım devraldı. Aynı şekilde hedefsiz ve kimyasız sezon noktalandı. Kusura bakmayın ama Oktay hoca şu ana kadar hiçbir şey katmadı. Bu kadro onun kadrosu değildi. Tam tersi onun sistemine çok ters bir kadroydu. Son iki haftadır Kunter döneminden de rezil basketbol oynuyoruz. En azından kümede kaldık. Bu oyunla bunada şükür.
 
Oktay hocaya tesekkürler zor zamanda takımı sahiplendiği ve bizi biraz olsun play offa girebilir miyiz diye umut ettirdiği için..
Oktay hocayı ayrıca severimde ona lafım yok..

Usak Sportif'e yenilmenin açıklaması yok..Yesil Giresun istekli ve güzel oynuyor ona yenilmene eyvallah ama Usak macının acıklaması yok..
 

Üst