BSL 25. Hafta | Muratbey Uşak 85-78 Galatasaray Odeabank

Zaten yönetim de bu sonucları istiyordu. Kümeye duşmeyecegimizi tahmin ettikleri için boşu boşuna oyuncu almayın dediler. Açıkçası ben de ilk 8 girmedigimize seviniyorum. FB karşısında 2 maçta da fark yiyip bizimle dalga geçmekten se kalmamak daha doğru oldu gibi me geliyor. Artık önümüze bakmamızım zamanı geldi de geçti. İnş mayıstaki seçimlerde akıllı yöneticiler gelir. Yoksa bu sezonları çok görüyüz.
 
ikinci yarı rakip bize toplam 3 faul yaptı. bu 3 faul de 4. periyot oldu. bu 3 faulün ikisi juskevicius'a yapıldı. sadece bu bilgiden takımın maçı kazanmayı ne kadar istediği anlaşılabilir sanıyorum.
 
Daha iyi oyunculara sahip takım kazandı fakat Uşak'tan bu kadar sayı yemenin de bahanesi olamaz. Bu kadar kötü savunma yapmaya hakkımız yok. Bir çember savunucusu alamadılar takıma, şu belalı sezon bitsin bir an önce.
 
Bırakın Oktay hocanın katkı verip vermemesini, bizim yatıp kalkıp Oktay Hocaya dua etmemiz lazım. İlk geldiğinde oluşturduğu olumlu havayla kritik birkaç galibiyet aldık. O galibiyetler ligde tuttu bizi, eğer Erman Kunter'le falan devam etseydik kesin küme düşmüştük. Hala bile tam kurtardığımız söylenemez ama arada çok takım var o yüzden endişem yok. Artık yönetimin yapacağı tek şey Oktay Hocaya güvendiğini belirtip yeni sezonun planlamasını yapmak.
 
sanki adam bedava sahip çıktı. 2 senedir evinde yatan adama gel sana 800000 $ vereceğiz demişsin. adamın başarısızlıkta bahanesi de hazır. Takımı ben kurmadım. Sonrada yatıp kalkıp adama dua edeceğiz. Çok güzel bir düşünce. Gelipte ben başarısız olursam para istemem deseydi, o zaman dua ederdik. Kimseye işini yaptığı (veya yapmadığı) için dua etmemize gerek yok. Para konusuna gelince dava açıp biz profesyoneliz demesini biliyorlar (oyuncular dahil). Biz mahmudiye gel bizde 250000$! a (TL bile demiyorum) çalış dediğimizde geliyor mu? Ben ona bakarım.
 

Üst