• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

geçen sene düşmemeye oynuyodum bu sene play offlara lider giriyorum son maçımı 79 54 kazandım ligde çok rahatım eger oynadığım takımlar bi süpriz yapmassa şampiyonda olurum son maçımıda kazanıp play offlara hazırlanmak istiyorum

Son maç final maçı olucak adına yakışır şekilde. Lige girdiğimde 7. ydim. Şu anda 2.yim ve liderle aramda bir puan fark var. Son hafta tahmin edileceği üzere liderle oynuyoruz. Normal eforda çıkarak play off lara bırakıyorum çiğne seçeneğini.

20-1 fazla söze gerek yok..

21-0 hazırlık maçı yapılar isteyen davet atabilir IV.61 vey-ba :)

Veysel, senin yazını görmeden teklif göndermiştim. : )

Bonkör günümdeydim. 3 tane transfer yaptım play-off'lar öncesinde. Bakalım ne kadar katkı sağlayacaklar. :)

Ben de yapacağım transfer 600binlik.

onur abi kabul etiim bakalım sonuç ne olacak..

yaa ben para biriktirmeye çalışıyorum paramı seneye saklayacam 1 tane süper adam alacam zaten çok param yok 350000 falan var ama gelecek vadeden adamlarım var :)

Transfer konusunda kendime bir danışman arıyorum. Var mı ilgilenen? :)

Yardım etmek isterdim de, kendi kuyumu kazmak istemem. :P

hazırlık maçını 4 sayıyla kaybettim kahretsin bu arada veyselede geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum onur abi tebrikler tarihi skor olmuş :)

Arkadaşlar transfer konusunda şöyle yardımcı olmak isterim. Genç oyuncu yetiştirip satmanızı ve para kazanmanızı öneririm. Bu sayede transfere kaynak yaratmış olursunuz. :) Bence oyunun en önemli yanı antrenmandır. Takımın mali olarak ayakta durmasını sağlar. İkinci etmen de salon ve TV gelirleri tabi..

İki gün önce kayıt oldum bende oyuna ama biraz fazla kötü zamana denk gelmiş, lig bitiyor :) Neyse artık seneye yatırım yaparız bizde..

Mehmet Özcan' Alıntı:
hazırlık maçını 4 sayıyla kaybettim kahretsin bu arada veyselede geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum onur abi tebrikler tarihi skor olmuş :)

yaa ben fikstüre bakıyorum lig maçları falan hepsi tamam hazırlık maçlarında 10 tanesinin 7 tanesi falan kırmızı buda yedeklerimin halini gösteriyor bu arada 22-0la ligi bitirdim haydi play-offlar :)

Yine kazandım.121-100

Onur halilato'yu gömdüm parkeye :)

Yine müthiş bir savunma ve 88-76'lık skor. Sen de yeniliyorsun yarı finalde karşılaşamayacağız :)

Maç böyle biterse lider olacak takımı da 101-89 yenmiştim. Yine yenip finale çıkmak istiyorum. Finalde karşılaşırız inşallah.

Murat abi hazırlık maçı önermişsin kabul ettim.

İki günlük görevimde ilk maçımı kazanarak (sanırım son maç zaten) Halo Dayı'nın tavşanlarından birinide ben çıkardım ama transfer şart bu takıma..

play off da karşılaşacagım rakibimi deplasmanda zorlu bir mücadelenin ardından 90-88 yendim ve play offdaki mücadelenin saha avantajını elime aldım :)

Hazırlık maçı isteyenler başvurabilirler : )
Takım ismi Gsbasket19 yarın sabah 12'ye kadar bekliyorum teklifleri gelmezse kendim bulurum :P

Bakmadan göndermiştim o sağda çıkan tablodan. Neyse farketmez. :) İdman için oynuyorum haberin olsun.

Lig liderini geçerek ligi lider tamamladım sonunda. Sondan bir yukardan aldığım takımı adım adım yukarı çıkarmamda yardımcı olan antrenör ve taraftarlarıma teşekkürlerimi sunarım 8)

Play offlar çekişmeli olucak. Kaldı 3 maç haydi !

Draft olayı ne zaman başlar :)

Geri