• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Burak Akın' Alıntı:
Teşekkür ederim.
Rica ederim Burak.

Burak Barut' Alıntı:
Sizin gibi gençleri 5. ligde değil 4. ligde görmek isteriz : )

Mümkünse de benim grubum gibi gurup nasip etsin size.

Erkin Abi sistem beni 3. lige çıkarır mı ?

Bir de mevcut takımların olduğunu grupta mı devam edeceğiz seneye de ?
Eğer öyleyse ben bu hayvan takımlarla aynı ligde oynamak istemiyorum :)

Burak 3.ligde sahipsiz takım oranını bilmiyorum. Ama 5.ligden 4.lige çıktıgınız gibi 3.lige o kadar kolay çıkılacagını sanmıyorum. Evet mevcut ligine devam edeceksin :)

bu arada 210 bin geldi saha gelirinden süper oldu..

Onur iki maçta da kaybettim sana bu sefer yenmek istiyorum :)

103-98 le geçtim ezeli rakibimi yürüyoruz şampiyonluğa doğru :)

96-60 yendim ve konferans finaline yükseldim stresli maçlar başlıyor hep beraber 3. lige :))

Bu arada burak abi halen oynamayı düşünüyor musun bu oyunu herhalde playofflar tarhinin en acımasız skorudur :)

Ve 129-115 Kazandım.

İyileşen Genç Pivot'um bu maçta çok iyi performans göstermiş,Çok değerli bir oyuncu olacak.Bu maçta'ki istatistikleri şöyle.
28 Dakika 22 Sayı 17 Ribaunt 2 Asist 3 Blok

Maçlar'da çok ilginç sonuçlar alınmış.En güçlü rakip elenmiş.Şuan'ki tablo'da Şampiyonluğun en güçlü adayı olarak görüyorum takımımı.

Veysel Kaya' Alıntı:
Bu arada burak abi halen oynamayı düşünüyor musun bu oyunu herhalde playofflar tarhinin en acımasız skorudur :)

Daha önce de söylediğim gibi ciddi şekilde istifayı düşünüyorum.

Hep önde götürdüğüm maçı verdim.100-93.İlk periyotta 17 sayı farkla öndeydim.

Rahat kazanmışım. İlk periyoddan maç bitmiş zaten.

Draft listesi yayınlanmış ama çok az belli oyuncu var. Değişecekmi son durum bumu.

200 bin maç başına nasıl kazandınız yahu . Salon ipekçiden büyük herhalde :)

Yarı finaldeyim..

Murat İNAL' Alıntı:
Rahat kazanmışım. İlk periyoddan maç bitmiş zaten.

Draft listesi yayınlanmış ama çok az belli oyuncu var. Değişecekmi son durum bumu.

200 bin maç başına nasıl kazandınız yahu . Salon ipekçiden büyük herhalde :)

normalde 305bin hasılat elde ediyorum salonumdan. Fakat play off mücadelesi olduğu için hasılat bölündü :D üst liglerde salondan gerçekten iyi para elde ediyorsunuz. Örneğin aynı bilet fiyatları ve aynı koltuk sayısı ile 3.ligde 175bin kazanırken 2.lige çıktıgımda ilk maçta 220bin kazanmıştım. Bu da üst ligde oynamanın avantajı sanırım..

Salonum şöyle ;

Üst Tribün : 11000
Alt Tribün : 1000
Saha Kenarı : 400
Loca Odaları : 10
Toplam Kapasite : 12410

Draft listesinin son durumu odur,değişmez. Listede potansiyel-yıldız-yaş sıralaması önemlidir. tabi yaş yerine harfi de seçebilirsiniz. herşey kendinize kalmış..
Bu da ekonomi sayfam :)
http://i49.tinypic.com/fx58qb.jpg

Bu arada isteklilikle ilgili siteden de alıntı yapalım da daha iyi anlayalım.

İsteklilik

Takımınızın maçı kazanması için ne kadar çabalayacağına karar verebilirsiniz. (Hazırlık maçları haricinde çünkü hazırlık maçlarında takım sadece normal oynar).Takımınızın genel bir düzeyde istekliliği vardır ve her maça bu isteklilik düzeyinde çıkarlar. İsteklilik ne kadar yüksek olursa takımınız rakipler için o kadar daha zor bir rakip olacaktır. Ayrıca takımınıza önemli bir maçta maça daha çok asılmasını söyleyebilirsiniz.(Çiğneme Zamanı), tabiki maç sonrasında eski hallerine dönmek için bir veya iki hafta gerekli olacaktır. Bununla birlikte takımınıza bazı maçlarda (Rahat Ol) da diyebilirsiniz böylece takımınız ilerki maçlarda daha yüksek tempoyla oynayabilecektir. Buna ek olarak takımınızın istekliliği her zaman 5 değerine yaklaşma eğilimindedir ve sezon bittikten sonra 5 olur.

Lig playoffları küme düşme ve yükselme maçları ve kupanın son iki turundaki maçlarda oyuncularınız "rahat ol"amayacak kadar heyecanlı olurlar. Bunun için bu maçlarda müsait olan seçenekler Playoff Normal --ki bu seçenekte istekliliğiniz rahat ol oynamış gibi etkilenirken takımınız normal oynamış gibi performans gösterecektir-- ve de Playoff Çiğneme Zamanı --bu seçenekte de istekliliğiniz normal oynamış gibi ektilenirken takımınızın performansı Çiğneme Zamanı oynamış gibi olacaktır-- sınırlıdır.

Kalın yaptıgım yazıda bilgimin eksik olduğunu anladım. Çok eksik olmasa da :)

99-84 kazandım.Yarı finaldeyim

Benim oyunkurucu mevkiine ihtiyacım var.Draftta oyunkurucu alacağım,oyunkurucunun özellikleri bu :
Yıldız Reytingi :2
Harf Reytingi: D
Potansiyel: 2
İstatisikler:34 DK. 3-11 saha isabeti 3-5 serbest atış Ribaunt 1 Asist 6 TopKaybı 5 topÇalma 2 Blok 2 Faul 2 Sayı 10

Sizce alayım mı ?

83 54 gibi çok rahat bir galibiyet aldım yarı finaldeyim yarı finaldeki rakip zorlu inşallah onuda yenerim

Ricardo takımına karşı yedeklerle çıktım şimdi, Onur Basket maçı öncesinde kadroya almak için denediğim oyuncular da mevcut.

ya guardım sakatlandı hazırlık maçında etkiiyor mu diğer maçları??

Sakatlanırsa hazırlık, resmi dinler mi Erdem? :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Sakatlanırsa hazırlık, resmi dinler mi Erdem? :)
Veysel abi :)

Ya sanki etkilemez diye hatırlıyorum ama..

Erdem nerden çıktı ya? :)

Cidden eğer etkiliyorsa benim için çok kötü olur..

Geri