• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Ciddi şekilde haksızlık var.
Rakibim 2 trilyon'a oyuncu transferi yapıyor, benim tüm takımın bütçesi o kadar etmez :)

Burak Barut' Alıntı:
Ciddi şekilde haksızlık var.
Rakibim 2 trilyon'a oyuncu transferi yapıyor, benim tüm takımın bütçesi o kadar etmez :)
İşte ona premium hesap diyoruz Burak. İstiyorsan öyle adamlar, pamuk eller cebe :)

Geçen sezon kupada 8. turda elendiğim rakip bu sezon da 7.turda denk geldi ve yine elendim. Bu oyun motorunun bana yaptığı bir işkence mi acaba :) Neyse rakip zaten TBL de yenemeyeceğimizi bildiğimizden fazla üzülmedim.

Benim de gitmesini beklediğim tek oyuncu all-stara alınmış. Adamlarım iyi ama kalite lazım :).

Onur abiden baya fark yedim :)

Bu haftada veysel'e teklif gönderdim.

Aslında en büyük rakiplerinden 2 si 1 milyon ve 2 milyon tl ye transfer yapmalarından sonra oyundan soğudum.
Çünkü Şampiyon belli, ikinci kim gibi görülüyor durum.

Bugünkü maçlara saatler kala herkese başarılar dilerim :)
Benim maçım deplasmanda zor geçecek gibi ama ümitliyiz kazanacağız :)

Burak Barut' Alıntı:
Onur abiden baya fark yedim :)

Bu haftada veysel'e teklif gönderdim.

Aslında en büyük rakiplerinden 2 si 1 milyon ve 2 milyon tl ye transfer yapmalarından sonra oyundan soğudum.
Çünkü Şampiyon belli, ikinci kim gibi görülüyor durum.

yok abi soğuma oyundan benim rakipler 600.000 e falan alıyor ben 150000e aldığım adam dağıtıyor onları saçma sapan para dağıtıyorlar sadece...

Bu arada eğer site açılırsa hem maçımı izliyecem hem de teklifi kabul edecem de malesef açılmıyor :(

Diğer grubun 1.sini 102-80 yendim üst üste 11.Galibiyetim.

B. Isinsoy 45 dakika 9 sayı 8 asist 31 ribaund.

Çıldırmış olmalı :)

Mutlu etti beni bu performansı.
Bu kesinlikle gözdağı değil, ancak kritik bir mücadeleden galip çıkarak gene 2. liğe oturdum.

Burak Barut' Alıntı:
B. Isinsoy 45 dakika 9 sayı 8 asist 31 ribaund.

Çıldırmış olmalı :)

Mutlu etti beni bu performansı.
Bu kesinlikle gözdağı değil, ancak kritik bir mücadeleden galip çıkarak gene 2. liğe oturdum.

Benim en kötü yanım ribauntlar olunca gözdağı oluyor :)

Yaa biri bana benim maçın skorunu söyler mi ben giremiyorum bir türlü...(IV.61 ydi galiba takım adı veyba arayın orda çıkar...)

114-77 yenmişsin Veysel, ben gözdağı diye buna derim işte :P

Burak Barut' Alıntı:

vay be iyiymiş :)

abi yav niye giremiyorum anlamıyorum girişi yapıyor arka plan falan geliyor ama yine kullanıcı adı falan kalıyor orda yok kaydet yok giriş yap turla falan o sayfa kalıyor işte...

120-75 kazanmışım

Karşı grubun 2.siyle oynadık. Geçen hafta All Star a 3 uzun birden seçilince taktik değiştirdim. Biraz etkil oldu sanırım. İlk periyod 45 sayı atmışım.
Maç skorunu yazmıyorum karşı takıma ayıp olmasın diye :)

Karşı konferansın liderini yenerek liderlik koltuğundan ettim :)

5. maçı kazandım üstüste. Takımın ilk durumunu düşününce iyi aşama kaydettim :)

En büyük değişiklik 1-3-1'den Adam adamaya dönmem oldu ama.

Bu hafta diğer konferansın liderine konuk oluyorum. Bakalım ne olacak.

Burak Barut' Alıntı:

Burak Abi gel birde benle hazırlık maçı yap :).

Son bir dakikaya 50 sayı önde girmeme rağmen, üst üste iki üçlük yiyip bir de sayı atamayınca 44 sayıda kalmış bulundum. : )

Kerem SEÇER' Alıntı:
5. maçı kazandım üstüste. Takımın ilk durumunu düşününce iyi aşama kaydettim :)

En büyük değişiklik 1-3-1'den Adam adamaya dönmem oldu ama.

Bu hafta diğer konferansın liderine konuk oluyorum. Bakalım ne olacak.
Kerem, yen şunları. En sinir olduğum takım. :P Ben de konuk olmuştum ve tek mağlubiyetimi aldığım takım.

Bu arada, play-off'ta karşılaşacağız bu gidişle. : )

Diğer grubun 2.sini 92-75 yendim.

117-74 Kazandım.

Bundan önceki maçı 120-76 Kazanmıştım.

Takımımla gurur duyuyorum.

*Yine takım oyunu en fazla sayı atan adamım 19 sayı atmış.

*Yabancı 4 numaram 28 Dk 19 Sayı 13 Rib 4 Asist 6 T.Çalma istatistikleri ile oynamış.Onun dışında istatistiklerde öne çıkan yok çünkü takım olarak herkes neredeyse eşit seviyelerde katkı vermiş.

Geri