• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Ben gelişmekte olan bir takımım öyle 17-0 falan korkutuyor beni ama yaparız :)

Dün 4 mağlubiyetli olan 2 takımın maçında rakibimi deplasmanda 2 sayı farkla yenerek puan farkıyla ikinciliğe oturdum.
Nasıl yendiğime ben bile inanamıyorum : )

It's not allowed to manage multiple teams in BB. Please read the Rules of Conduct again. You are being fined 900.000 for transferring money between two teams, also your second team has been banned.

The BuzzerBeater Staff

Bana böyle bir mesaj geldi bu ne demek ?

İki takım seçmişsin. Bunun yasak olduğunu söylüyor ve ikinci takımın banlanmış :)

Diğer takım arkadaşımındı oda oynamak istemiyordu bana vermişti bende idare ediyordum o takımı Allah`tan o takım banlanmış çünkü o takım çok kötü gidiyordu.İyi takımım yerinde duruyor. :)

Ayrıca o takımdan para da alıyordum ondan banlamışlar galiba :)

Ama param 800.000`den -143.000`e inmiş. :(

Kerem Abi eksik yazmış :) İki takım arası para transfer ettiğinden veya oyuncu alıp sattığından 900bin de para cezası almışsın.

offff.Napalım çekicez artık yapmadan önce düşünmek lazımdı.

Okumamıştım orasını Eren :)

Canberk Işcan' Alıntı:
offff.Napalım çekicez artık yapmadan önce düşünmek lazımdı.
Hile yapmadan önce düşünmen lazımdı..Daha şimdiden baslama böle işlere..

Oyunlarda hile yapılması hoş değil gerçekten.

Güzel takip ediyorlar gördüğüm kadarıyla.
2.liği garantiliyorum yavaş yavaş. 1. yle maçımı da kazanırsam lider bitirme şansım var.
Bu arada oynayan herkes iyi gidiyor şimdilik. Yüksek liglerde neler olacak bakalım. :)

Bir soru : Kısa forveti yüksek puan ortalamasıyla oynayan varmı. Neden bilmiyorum hep çok düşük veriyor.

16 galibiyet 1 malubiyetle yolumuza devam ediyoruz :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Ben gelişmekte olan bir takımım öyle 17-0 falan korkutuyor beni ama yaparız :)

yok be abi yedekler berbat zaten hazırlık maçlarında hep yeniliyorum:)

2.ligde beni yalnız bırakmayın. en kısa zamanda yukarılara tırmanacağınızdan eminim. bekliyorum :))

107-86 kazandım.Üst üste 14.Galibiyetim oldu ve 16-2`yle gidiyorum.

111-98 kazandım 18. maçımda 17.galibiyetimi aldım

Bugün 134-93 kazandım hemde en önemli oyuncum diyebileceğim 4 numaram bu maçta sakatken ama yerine oynattığım yerli oyuncum çok iyi oynadı 19 yaşında 2.11 boyunda bugün 17 sayı 13 ribaunt 5 asist'le oynadı.

7 Maçtır sürekli farklı skorlarla kazanıyorum önümde 4 maç kaldı bu 4 maç'ın büyük ihtimalle 3 tanesini alacağım 4'te 4 yaparsam'da süper olur.

Bu maçta 134 sayı atmama rağmen skor yine eşit dağıldı oyuncular arasında tam 4 oyuncum 17'şer sayı attı.

Konferans 7. sine kaybederek 1. sıradan 4. lüğe indim.Var mı böyle birşey :oops:
Şimdi 4 takım aynı puanda.Son maçlar nefes kesecek...Ama bu takımlardan ikisiyle maçım var ve ikisiylede kendi sahamda oynayacağım...

Erkin Aksoy' Alıntı:
2.ligde beni yalnız bırakmayın. en kısa zamanda yukarılara tırmanacağınızdan eminim. bekliyorum :))

Erkin pivot bölgemde 2 tane 63000 DMİ'leri olan iki yıldız oyuncum var pivot oldukları için aynı anda oynatamıyorum..Bir tanesi 4 numara oynayacak özelliklere sahip ama milli takım adayı,mevki deişikliginin bir zararı olur mu ??

Tavsiye nedir sen tecrübelisin.. ?

Geri