• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

son lig maçımıda kazandım as oyuncularımı dinlendirdim sadece 6 oyuncuyla bile 70 sayı atmak güzeldi veysel zaten senin fikstüre baktım kırmızı olan yerlerin hepsi hazırlık maçı yedek oyuncuların zayıff mı nee bu arada tebrikler 22-0 büyük başarıı

Burak Barut' Alıntı:
Draft olayı ne zaman başlar :)

Sitede şöyle yazıyor ;

Draftın çalışma prensibi şu şekildedir: Sezon bitiminin hemen ardından 48 yeni oyuncu oluşturulur.Daha sonra ligdeki 16 takım playoff veya playout maçlarının hemen öncesindeki sıralamanın tersinden başlamak üzere 3 er oyuncu seçer. (Bu demek oluyor ki ligi sonuncu bitiren draftta ilk sıradan oyuncu seçer). Sıralamada galibiyet dereceleri eşitse averaja o da eşitse atılan sayıya bakılarak sıralama oluşturulur. Sıralama oluşturulduktan sonra takımlar kendi draft sırası gelince listesindeki en yüksek sıradaki oyuncuyu draft eder. Draft sezon sonu finaller ve şampiyonlar belli olduktan iki gün sonra yapılır.

Murat İNAL' Alıntı:
Bakmadan göndermiştim o sağda çıkan tablodan. Neyse farketmez. :) İdman için oynuyorum haberin olsun.

Ben de değişik varyasyonlar denemek istiyorum :)

Son maçımı da 110-78 le atlattım ve 22-0 la ligi lider bitirdim bende :) Gelsin playofflar bakalım :) Bu arada büyük kapışmaya da hazır olmak lazım !

Gsbasket19 (Barut Burak) vs. Emraxx_GsBasket (Emre Doğan) :=)

Maç 3 Aralıkta .

Göz dağı demek iyiymiş : )

Burak Barut' Alıntı:
Göz dağı demek iyiymiş : )

Gözdağı ??? :) Sana sadece son maçımızı hatırlatıyorum kardeşim :) Hani şu maç sonu deliye döndüğün olanı : )

Son Maçımı 116-92 kazandım.Bu sonuç'la rahat bir şekil'de play off'lara kaldım.Son maçlar'da 2 uzun oyuncum sakat olduğu için yoktu.Bunlar'dan biri en kaliteli oyuncularımdan biri olan yabancı power forvet'im diğeri'de genç pivot oyuncumdu.Şimdi Play Off'larda onlar'da forma giyebilecek.Sistemimden gayet memnunum pota altından oynamaya devam ediyorum son olarak çok kaliteli bir pivot almıştım bu maçta

35 Sayı 20 Ribaunt 3 Asist 4 Top Çalma ile oynadı diğer 2 sakat oyuncum'unda iyileşeceğini varsayarsak ne kadar iddallı bir pota altı gücüne sahip olduğum orta'da.Şimdi yabancı oyun kurucumu satıp daha iyi bir guard almaya çalışacağım,vede hazırlık maçları ile takımı formda tutmaya çalışacağım.

Şimdi oynayacağımız Play-Off maçı tek maç mı?

Playoff'ta cigneme zamanıyla oynamayı düşünüyorum..Bunu her mac uygularsam sorun yasarmıyım ?? Yorgunluk vesaire..

Playofflarda taraftar sayısı artar heralde değil mi ? Şu an salonun sadece %63ü dolu :) Birde 20 tane yeni loca yaptırdım, dolar inşallah onlar da.Taraftarımıza hizmette sınır yok efenim : )

Tolga Kaplan' Alıntı:
Playoff'ta cigneme zamanıyla oynamayı düşünüyorum..Bunu her mac uygularsam sorun yasarmıyım ?? Yorgunluk vesaire..

Play off çiğneme zamanı normal sezondaki normal anlayışıyla aynı. play off normal ise rahat ol anlamına geliyor. Ben şuana kadar hep play off çiğneme zamanıyla oynadım. Yani sorun yaşamazsın. Zaten play off maçları finale kadar tek maç oldugundan riske atmamak en avantajlısı. Ha rakibini yeneceğinden eminsen diğer maçlar için istekliliğini arttırabilirsin play off normal ile.

Emre Doğan' Alıntı:
Birde playofflarda taraftar sayısı da artar heralde değil mi ? Şu an salonun sadece %63ü dolu :) Birde 20 tane yeni loca yaptırdım, dolar inşallah onlar da.Taraftarımıza hizmette sınır yok efenim : )

Evet taraftarlar kupa maçı gibi görüyor play off ları ve salonlara hücum ediyor Bu arada play off da maç hasılatları iki takım arasında bölüşülüyor. Yanlış hatırlamıyorsam sahasında oynayan takım hasılatın 3 de 2sini deplasmanda oynayan takım ise hasılatın 3 de 1 ini alıyor.

Bu arada Emre locayı çok arttırmışsın :) benim bile 20 tane locam yok 2.ligde olmama rağmen. Salon için üst tribün ve alt tribüne önem vermen daha mantıklı. Sürümden kazanma politikası ile

Aslında haklısın da şimdi 1200 lira tanesi locaların.3ü daha ilk haftadan doldu.Ee playofflar da artarsa üst ve alt tribünlerin getireceğinden daha fazla kazandırır diye düşünüyorum. Üst ve alt tribünleri de artık kısmetse gelecek sezon :) Ayrıca 19 yaşında bir şutör guard transfer ettim.Sanırım 5 sezon o bölgeye transfer yapmam artık :)

Erkin abi tam olarak anlamadım ?

Çiğneme zamanı mı iyi ? Normal mı iyi ?
Ayrıca isteklilik nasıl artıyor onu da pek anlamadım : )

Kerem SEÇER' Alıntı:
Onur halilato'yu gömdüm parkeye :)

Yine müthiş bir savunma ve 88-76'lık skor. Sen de yeniliyorsun yarı finalde karşılaşamayacağız : )

Maç böyle biterse lider olacak takımı da 101-89 yenmiştim. Yine yenip finale çıkmak istiyorum. Finalde karşılaşırız inşallah.
Son maça kadar lider gelip son maçta 2.'liğe gerilemek hiç hoş bir durum değil tabii. : )

Takımım beni korkutmaya başladı. Finale çıkarım umarım. :)

Burak Barut' Alıntı:

Cigneme zamanı daha iyi..Ama kesin kazanacagından eminsen normal yapıp final maclarına dogru takım daha zinde kalabilir demek istiyor..

İsteklilik oranı çiğneme zamanında düşüyor ve takım özellikle maça kötü başlıyor sonrasında diye biliyorum.

Bende son maçta verdim liderliği 2. ye yenilerek. Birde IV 32. Ligte olan var mı ? :)

Murat İNAL' Alıntı:
İsteklilik oranı çiğneme zamanında düşüyor
Normal sezon için dediğiniz geçerlidir. Fakat play off mücadelesine kaldıysanız görmüşsünüzdür, eforda sadece play off çiğneme zamanı ve play off normal bulunuyor. Bunlarda dediğim gibi play off çiğneme zamanı sezon içi lig maçlarındaki normale tekabül ediyor. play off normal de rahat ola tekabül ediyor.Yani normal sezondaki çiğneme zamanı gibi isteklilik düşmez. en fazla düşerse 1 düşer.

Burak Barut' Alıntı:

İstekliliğin artması için maçlarına rahat ol çıkman gerekir. Bu sayede istekliliğin artar. Fakat rahat ol dersen de maçları kaybetme olasılıgın daha da artabilir. Fakat play off zamanı normal lig zamanından farklıdır. onu da yukarı da açıkladım :) Kritik bir maç için, kazanmanız gereken bir maç, olmazsa olmaz bir maç için tabi ki çiğneme zamanı en iyisidir. Fakat normal lig zamanı çiğneme zamanı çektiğiniz maçtan sonra istekliliğiniz düşüş gösterir. Bu da diğer maçlara etki eder.

Daha oyuna alışamadan kendimi kümede kalma mücadelesinin içerisinde buldum. Play-out oynayacağım ama anlamadığım nokta, zaten en alt ligden başlamıyormuyum daha nereye düşecek bunu kaybeden :) Neyseki apar topar bir guard ve bir coach almıştım, umarım iş görürde kazanırım şu maçları..

Geri