Cumhurbaşkanlığı Kupası | Galatasaray: 71 - Fenerbahce: 55

22 Ekim'de Fiba EuroCup maçlarımız başlıyor. İlk maçımız ZKK Buducnost ile deplasmanda. Bu kadro ile Avrupa'da başarılı olmalıyız. Gerçi bu kadronun esas yeri Euroleague idi ama olsun napalım.
 
Re: Galatasaray: 71 - Fenerbahce: 55

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Birde küçük bi eleştiri yada eleştiri demeyimde bi üzüntü benimkisi: Ankaraya gelmeden önce çok güzel bi gsbasket tribünü yaparız diye düşünmüştüm ama farklı farklı yerlerde izlendi maç. Öncesinde oluşturduğumuz sinerjiyi salonda gösteremedik ne yazıkki, halbuki o kalabalığın orada toplanmasında bizim emeğimiz hiçde göz ardı edilemez büyüklükteydi.
Güzel anıların olduğu güne geri dönmek isteyince bu başlığa bakayım dedim. Okurken Şamil´in iletisinin gözümden kaçtığını fark ettim.

Şamil aslına bakarsan benim de içimde ukte kaldı bu. Maçtan önce buluşup tribünde beraber olmayı, maçtan sonra ise alacağımız kupayı nezih bir mekanda kutlamayı, hatta mekana takımı da davet etmeyi planlıyorduk.

Tabi son dönemde yaşanan olaylar kopuklukları beraberinde getirdi ister istemez. İl dışından gelenlerin bir bölümü sabah bir bölümü maç saatinde gelince maçtan önce bir ortak bir buluşma olmadı. Haliyle bu tribünlerde de organize olamamamıza neden oldu.

Bir daha il dışından bu kadar yoğun katılım olur mu bilmem ama kısmetse seneye diyelim...
 
Bu maçın videosu var mıdır? Tamamı ama sadece son periyot değil. ;)
 
Galatasaray ruhunun kazandığı maçlardan biriydi. 8 sene geçmiş üstünden, 4-5 falan gibi geliyordu en fazla...
8 senede kaldırmadık kupa bırakmadık ama o takımın, önceki sezonun ve o maçın tadı da bir başkaydı.
%25 Gs, %25 Telekom, %50 Fenerbahçe muhabbeti vardı maçtan önce. Tarihin en büyük bir tarafında patlama hikayelerinden biridir sanırım.
O olay olmasaydı o derece arzulu bir tribün olmazdı sanırım. Belki yaklaşırdı ama kesinlikle o derece olmazdı.
Bir de Augustus vardı işte, Murat Murathanoğlu "fandımentılı iyi" demişti ama meğer sezon boyu gidecek resitalin giriş kısmıymış sadece...

Hepsi bi kenara Beril napıyo ya? :)
 

Üst