EL 4. Hafta | Union Olimpija 70 - 79 Galatasaray MP

Efes macınında konusu acılmalı.

Bir taraftan bu macı düşünürken diğer yandan liderlik macı olan Efes macınında havasına girmemiz lazım.
 
Rakip hakkında bilgi sahibi olmadıgım için teknik bir yorum yapmam dogru olmaz umarım kazanırız . Bu arada Efes biletleri satışta bugün bileti aldım ben bu konuda açılırsın iyi olur bayram üstü millet avmlere akmışken avmlerdeki biletixden rahatla biletleri temin edebilirler.
 
Ratko Varda 2.13, Robert Rothbart 2.17 boyunda.Ribaund konusunda endişeliyim Unics maçından bu yana.Zaza işi ne olacak bilmiyoruz.Benim pek ümidim yok açıkçası ..
 
İş Danny Greende çözülüyor onu durdurmak demek Union Olimpija'nın şahdamarını kesmek gibi birşey ama 12 bin kişinin önünde ateşli sloven taraftarları altında hakemlerden biraz korkuyorum..
 
Euroleague'in Charleroi ile en zayıf kadrosuna sahip olan Union Olimpija'dan korkmak çok anlamsız.Üstüne basa basa yenmek gerekiyor Union Olimpija'yı.Yenemezsek de top 16'ya girmeyelim bence.
 
Ben de rakibimizin iyi bir kadrosunun olmadığını düşünenlerdenim. Bu maçı kaybetmek ayıp olur gerçekten her ne kadar iyi bi dönemde olmasak da.. En kilit adamları birçok kişinin değindiği gibi Danny Green. Ondan yeteri kadar skor katkı almamalarını sağlarsak güle oynaya galip geliriz diye düşünüyorum. Galibiyete inancım tam, aksi sonucu düşünmek bile istemiyorum. Takıma başarılar..
 
Bu macta Lakovic ve Shumpert 20'li rakamlara ulasir,takimda iyi savunma yaparsa cok rahat kazaniriz. Macin kilit ismi Lakovic. Tutku ve Gordon'dan da artik 10 lu sayilar bekliyorum bakalim. Union macinin kazanilmasi demek 4.lugun bugune bugun % 80 garantilenmesi demek cok buyuk bir aksilik olmassa..
 
Union'u deplasmanda yenersek Unics maçını az da olsa telafi etmiş oluruz. Kendi sahamızda da sonraki Union ve Prokom maçlarımızda sürpriz yaşamadan Unics'le en kötü deplasmanda 3. lük için final maçı oynayabiliriz.
 
Son maçlarda sıkıntı yaşıyoruz umarım kendimize geliriz.Normal şartlar altında kazanmamız gereken bir maç.Kazanacağımızı düşünüyorum.Eğer ki öyle ya da böyle kaybedersek Euroleague'in bizim için biraz erken olduğunu düşünücem.Hocada değinmişti zaten bu konuya.Eurocup bizim için ideal gözüküyordu ama bir anda öyle büyük bir sıçrama gerçekleştirdik ki kaybetsek bile sorun olmayacak benim için.Geçen seneki mücadeleyi ortaya koyalım yeter.Yürüyedurun aslanlar!
 
umarım yeneriz bizi yenmek için 70 sayı üzerinde atmak gerekiyor.UO o potansiyelde değil pek ama dış şutları zorlayabilir.lakovic ve andrice 15 sayı üstü oynarsa kazanırız
 

Üst