EuroCup 1. Hafta | Galatasaray 84-73 MoraBanc Andorra

Arapovici çok beğendim sakatlığını atlatmış gözüküyor zaten bu sakatlığı olmasaydı alt yaşlarda bu kadar başarılı birini NBA summer leaguede izliyor olurduk
 
 
Uzun zamandır yazamıyordum, iş güç ve sağlık problemleri vardı hepsi halloldu Allah'a şükür. Bu mesajı salona giderken metrodan yazıyorum. Sezonu farklı bir yapılanma ile açıyoruz, nedense bu takım bu sene savaşacak ve bizi üzmeyecek gibi bir his var içimde, zaten beklentimiz kabullenilmiş mağlubiyetler değil savaşarak, son topa kadar mücadele eden bir takım görmek. Yönetim olarak ise maaş problemi olmadan oyuncuların sezonu geçirmesini sağlamak. Son topa kadar saldır durmadan, bu taraftar arkanızda her zaman !

Umut Bey, öncelikle geçmiş olsun dileklerimle selamlar. Takım hakkındaki ilk izleniminiz nasıl?
 
Zach ve Hayesi çok beğendim ben.Harrisonda ritim bulur ve umarım onlara eşlik eder nedense Malik Hairston geliyor aklıma onu görünce :) :) .
 
Webster dışında takımı beğendim. Webster biraz savruk geldi izledigim son 3 maçinda. Hoca da kontrol kaybolduğunda Can' a ya da Klobucar'a ağırlık veriyor.
 
Ertuğrul hoca ve tüm takımı tebrik ediyorum. Bence maçın yıldızı Zach Auguste. Nigel Hayes'de çok iyi oynadı.

Takımın en büyük sorunu 5 numarada Zach Auguste'un tek kalması, en azından her maç 10-15 dakika dinlendirebilecek bir uzun şart, umarım sezonu Ege ile geçmeyi düşünmüyoruzdur.
 
Son düzenleme:
Engin Bey teşekkür ederim. Takım beklediğim gibi iyi mücadele etti, ilerleyen zaman da daha da iyi olacaklar gibi gözüküyor. İlk maç özelinde bireysel oyuncu yazmak istemiyorum, takım olarak istek arzu hırs mücadele hepsi vardı. Takım kimyası tam olarak oturduğu zaman kolay maç kaybetmeyiz gibi gördüm. Bugün kazandığımız içinde çok mutlu oldum.
 

Üst