EuroCup 2.Hafta | Ratiopharm Ulm 103-92 Galatasaray

Yani yazmıyım diyorum da göklere sığmayan Lebron Websteriniz bu muydu.. Lise basketbolu etkisinden kurtulamamış Webster ve vasat altından bi türlü çıkamayan Klobucar’dan yol yakınken dönülmesi gerek. Bu ikisinin son 2 maçta top kaybı sayılarına bi bakın.
Göksenin’in inatla hücumda kendisini kanıtlamaya çalışması da bıktırdı artık. Umarım Hayes’ın hırsına, azmine yazık olmaz.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
İlk yarıyı 43-46 geride kapadık. Ben genel olarak fena oynamadığımızı düşünüyorum. Önce Webster sonra Göksenin topları rakibe verince 0-4 gibi bir seri yedik.

Göksenin gerçekten çok itici. Yani Fenerbahçelileri bile anlayabiliyorum, o derece... Webster'in de sanırım Space Jam filmi misali yeteneklerini almışlar. Hiç sivri özelliğini göremedim şu ana kadar. Hani McCollum'u alırsın, neyi yapıp neyi yapamadığı bellidir. İnşallah Webster de açılır en yakın zamanda. İkinci yarı biraz daha dikkat edip alacağımızı düşünüyorum, çok iyi olduğumuzdan değil ama rakip çok kötü ve ev sahibi sayılırız.
 
İlk yarıda skorerlerimiz

Hayes 18
Arapovic 8
Erol Can 6
Göksenin 4
Auguste 4
Webster 2
Klobucar 1

Oyunu yönlendirmesi gereken ve kısa rotasyonumuzun en önemli 2 oyuncusu sadece 3 sayı atmış.
İkinci yarı bu 2 isim devreye girmezse zor alırız maçı...
 
Göksenin'in kaptanlığı alınmalı hiç yakışmıyor ne oynadığı oyun ne de kişilik kısmı. fenerlilerin gözünde Volkan Demirel, Melih Mahmutoğlu neyse benim için Göksenin Köksal da öyledir. Kaptanlığa yakışmıyor.
 
Ege ve Goksenin bu takımda yıllardır niye var anlamıyorum..ne özellikleri var neyi iyi yapıyolar..çok mu iyi galatasaray lılar.. üstelik bi de kaptanımız göksenin...onları görünce maçtan kopuyorum kapatıyorum...kafayı yiyecem...
 
Zach bu adamin ismi Zach lutfen yahu Zagagus ne Pegasus ne, yok anasini satim Zeus =D Zach diyoruz sadece Zach Butun isimleri ingilizce okumaya ne kadar gayretliyiz anlamiyorum ki >=)

Illa ingilizce mi okuyacaz Zek kafi! Dogrudan ise Zak, bu kadar sadece bu kadarrrrrr >=)

Bu arada Arapovic ates aldi yakiyor Ulm'yi.
 
MD7brg.gif
 
Takım çok büyük bir potansiyel barındırdığı için göz açıp kapayıncaya kadar 10 sayı atabiliyoruz. İşte biz böyle bir takım izlemek istiyorduk her şey bütçe değil. Koy potansiyelli atletik gençleri, yanına da 1-2 zeki oyuncu sana basketbol zevki verir. Geçen sezonki gibi gözlerini kanatmaz. Şu oyundan zevk almayan basketbol sever yoktur herhalde.
 

Üst