EuroCup 2.Hafta | Ratiopharm Ulm 103-92 Galatasaray

7DAYS EuroCup A grubu ikinci maçında ratiopharm ulm’e iki uzatma periyodu sonunda 103-92 mağlup olan takımımızda koç Ertuğrul Erdoğan maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

Ertuğrul Erdoğan şunları söyledi:


“ratiopharm ulm’u galibiyetlerinden ötürü kutluyorum. Salonda çok güzel bir atmosfer vardı. Ulm takımı çok iyi yönetilen, çok iyi bir takım. Bugün İsmet Akpınar harika bir iş çıkardı, onu da kutluyorum. Biz ise hala çok basit hatalar yapıyoruz. Hala sahada ne yapmaya çalıştığımızı anlamış değiliz. Yeni bir takımız, bunun başlıca sebebi bu. Vakte ihtiyacımız var ancak vakit şu an büyük de bir lüks bizim için. Çünkü bu sırada maç da kazanmamız gerek. Bugün yine de sahada takımımın gösterdiği çabadan memnunum. Oyuncularımı kutluyorum.”
 
Klobucar mı yoksa Webster mi daha kötü tüm maç karar veremedim. İkisi de o kadar kötü ki yerlerine 40 dakika Can Korkmaz oynasa herhalde onlardan kötü olmaz.

Webster'i oyun kuramadığı için eleştirmiyorum, biliyorum o tarz bir oyuncu olmadığını. Ama savunma yapmadığı için resmen 2-3 maçta nefret ettim kendisinden. Kimi tutsa yıldız yaptı. Her switchde her perdede adamını bıraktı bomboş üçlük yedirdi. İçeri her driveda adamına geçildi vs vs.

Klobucar'a diyecek laf yok. Yetenekleri kısıtlı ama oyun zekası yüksek deniliyordu. Adamların 50 dakika boyunca her perdede uzunu guardın üzerine göndermesini görmesini rağmen istisnasız her perdede köşeye doğru top sürüp orada topu tuttu ve kendini sıkıştırıp top kaybetti. 50 dakikanın sonunda hala aynısını yapıyordu. Yemişim öyle oyun zekasını.

Hayes'ın ve Arapoviç'in emeğine yazık oldu.
 
En çokta Hayes ve Arapovic'in emeklerine üzüldüm.
Harrison olsaydı bu maçı alırdık.
Son topa kadar mücadeleyi bırakmayan bir yapımız var bu çok güzel.
Hoca Klobucar konusunda ısrarcı olmasaydı yine de kazanırdık gibi.
Hayırlısı olsun...
 
Harrison olsaydı 14 fark bandını 20'ye çıkarır rahat bir maç seyrederdik. Yine de elimizdeki maçı verdik. Klobucar Eurocup seviyesinde bile değil maalesef.
 
Tek tesellim, bu maçın telafisinin olması. Yoksa ciddi manada delirirdim/delirirdik.

Klobucar her uzun show up'ında ve her agresif kısa savunmasında saçmaladı. Bu kadar kötü bir guard performansı izlememiştim uzun zamandır. Coach da belki kazanımcı olmaya çalışıyor ama çok berbat bir mağlubiyet aldık... Vallahi yazarken bile sinirlerim bozuluyor.
 

Üst