Jaka Klobucar

Yıllardır Armand, Denmon gibi oyuncularla oynadı ve hepsinden daha all-around bir oyuncu. Asist yapar, oyun kurar, rebound alır, pas arası yapar, hızlı hücumlarda temas alınca bile iyi bitirir. Size olarak da gayet iyi. Ben bu bütçeler için iyi bir tercih olduğunu düşünüyorum, geçtiğimiz yıl Hardy için ne düşünüyorsam aynısını düşünüyorum diyebilirim.

Hayırlı olsun.
 
Belki de içimize en az sinen transfer.
Her koç daha önce çalıştığı isimlerle devam etmek ister.
Daha önce Ergin Hoca Bjk'dan bize geçerken,Bjk'den oyuncularını getirmişti.
Bu yüzden koça saygı duyuyorum.
Umarım Klobucar koçu yanıltmaz ve utandirmaz.

Ama keşke DeVaughn Akoon-Purcell'ı alsaydık.
Yeni David Hawkins'imiz olurdu.
NBA yapmış.

Hayırlı olsun...
 
Ben de söylenenler kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. En azından işini hakkıyla yapan, sadece oyununa odaklanan tam bir profesyonel. Herşeyden de biraz yapıyor.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Bu adamın bizde yapamayacağı belli. Son 2 maçta kaybettiysek bu adamın yaptıkları yüzünden kaybettik. Yeteneksiz değil ama bizim kalibremizde de değil. Onun oynayabileceği takımlar Büyükçekmece, İbb falan. Yol yakınken gönderilmeli yoksa koca bir sezon çöpe gidecek.
 
Ne güzel ismin var Jaka dedik bu adam Lakovici hatırlatır dedik adam Selçuk İnanın Sloven basketbolcu versiyonu çıktı beni çok yanılttı dedim Micovun görevini kapasitesi yettiğince yapar bu adam dedim şuanlik yanıldım inşallah toparlar olmadı Emir Gökalp a süre vermemiz lazım.
 
35 Euroleague maçına çıkmış , sayısız kez Slovenya milli takımında oynamış bir oyuncu gibi değilde ilkokul oyuncusu gibi oynuyor.Bugün haketmediğinden fazla süre ve sorumluluk aldı (Çünkü , Harrison yoktu ve Webster dışından olumlu birşey yapan bir dış oyuncu çıkmadı) . Ama, Harrison döndüğü anda aklı başına gelmesi için dışarı alınmalı.En azından Bahçeşehir Üni . maçında olmamalı.
 
Son düzenleme:
10 seneden fazla basketbol şubemizi yakından takip ediyorum ama bu Klobucar kadar loser bir oyuncu görmedim. Efes, Ulm son olarak Monaco maçlarında son şutları soksa maçı kazandıracak ama o gidiyor turnike kaçırıyor...

Üstümüzden elini çek Klobucar istifa et.
 
Ertuğrul Erdoğan'ın prensi statüsüyle Galatasaray basketbol çiftliğinden para kazanan onlarca gereksizden sadece bir tanesi.
 
Galatasaray Doğa Sigorta Erkek Basketbol Takımımızın oyuncusu Jaka Klobucar’ın Afyon Belediyespor maçında yaşadığı sakatlıktan sonra kulüp doktorlarımız tarafından yapılan muayenede sağ göğüs pectoralis major kasında üçüncü dereceden yırtık tespit edildi.

Oyuncumuzun yaklaşık üç hafta sürecek rehabilitasyon sürecinin ardından takımla çalışmalara yeniden başlaması öngörülüyor.
Jaka Klobucar’a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, hızlı bir rehabilitasyon süreci geçirmesini temenni ederiz.
 

Üst