KBL 21. Hafta | Galatasaray 54-75 Çukurova

Sezonun ilk yarısında oynanan ve kaptanın sakatlıktan dönüp 26 sayı attığı maç, aradaki hükmen galibiyet ve İstanbul Üniversitesi, Castors Braine gibi kağıt üzerinde belli olan maçlar hariç aldığımız son galibiyetti. O maçtan sonra işte ligdeki Hatay ve Eurocup'taki Girona ikilisine kadar doğru dürüst galibiyete hasret kaldık...
 
İlk 3 bucuk dakika skor 0-10 olunca Marina 5 oyuncu birden değiştirdi..

Ve ilk yarının ortasına dek Galatasaray Meltem-Gizem-Tuğba-Kaela Davis ve Merve 5 iyle oynadı..Hatta bir ara Davis'in yerinede Özge girdi..

Kaybetmek için oynadıgımız bir maç oldu evelemeye gevelemeye gerek yok..Marina ne diyecek merak ediyorum..Avenida maçı var önümüzde falan diye açıklamalar yaparsa harbiden sinirden gülerim..

Fark açıldıktan sonra 10 dan aşağıya çekemedik bir daha..Üstelik Çukurova'nın 20 top kaybıyla oynadıgı maçta..

Eğer seneye cidden bütçeyi düşürecekseniz düşürmeyin..Kapatın şubeyi..Üzülüyoruz..Kahroluyoruz..Yazık bizlere..
 
Takım bitmiş resmen oyuncular sezon bitsinde gidelim havasında. Bundan sonraki maçlara genç oyuncular ile çıkalım.
 
Kulupteki kaynagimla telde uzunca konustuk.

Quikli salona bile gelmemis. Ne is diye sordum ama uzun is bi ara anlatirim dedi telde sordugum kaynagim. Ankara isi sonrasi durum bihayli karisikmis. Davids 10 sayiyla encok sayi atan oyuncuymus ama en kiritik yerde tam fark tek sayilara inecekken bombos sutta cembere bile deymemis attigi top. Bazi kisiler kasten kotu oynadigini dusunuyodu ama artik bicok kisi oyle dusunmeye baslamis. 2 tane amerikali alipta biri maca cikmaz diyeride bos pozisyonda topu cembere bile deydirmezse cokta konusmaya gerek yok dedi telde konustugum kaynagim. Isler cok iyi gitmiyomus yani.

Erkeklerdede son bikac gun durum iyi degilmis. Oyuncular moralsizmis. Bu maci hep onde goturup kazancagimizi beklemiyodum dedi. Mahmudi baya iyi etki yapiyomus herseye ramen. Onun etkisiyle bisekilde oynuyomus oyuncular. Turklerin maislarda buyuk sikinti varmis ona ragmen cok ses cikarmadan mucadele ediyolarmis. Erkeklerde playofa kalacagimizdan umutlu ama kizlarda takim bu havada devam ederse daha geriye bile dusebiliriz kendilerini toparlarlarsa playof olur dedi. Insalah iki takimda girer playofa.
 
Son düzenleme:

Üst