KBL 25. Hafta | Fenerbahçe 75-68 Galatasaray

Tarih: 8 Nisan 2018 Pazar
Saat: 14:00
Salon: Metro Enerji
Yayın: TRTSpor

Fazla konuşmaya gerek olmayan bir maç. Herkes yeterince konuşacaktır zaten...

Final öncesi sert bir maç, ama en azından bir seyahat daha yapmamak önemli. Çarşamba gece Prag'da maça çıkan Galatasaray'ı Cumartesi Adana'da maça çıkarmışlığı bulunan fenerasyonumuz Fenerbahçe'sine kıyamamış, Avrupa kupası finali gibi önemli bir sebepten dolayı gelen isteğimize rağmen maçı cumartesine almamış. Kazasız belasız atlatalım geçelim. 7. sıradaki Mersin'i matematiksel olarak geçme şansımız olsa da kalan iki maçlarının Canik ve AGÜ olduğunu göz önüne alırsak 2 maçımızı kazansak da yakalamamız için Mersin'in tersten bir mucize yaratması gerekecek.

Yine de maçın adı Galatasaray-Fenerbahçe olunca beklenti malum oluyor. Son zamanlardaki form durumuna ek olarak Maljkovic-Garnier rekabetindeki Maljkovic üstünlüğü maç öncesi kağıtta kalan bir diğer bizim lehimize istatistik. Tabi onlar da sıralamadaki yerleri belli olsa da son yılların onlar adına en kötü sezonunu bir derbi galibiyeti ile bir nebze affetirebilmek için saldıracaklardır.
 
Son düzenleme:
Bir Fener maçı düşünün ki kimsenin umrunda olmasın :) Tüm konsantrasyon Çarşamba akşamına. Bence tamamen rotasyon yapalım ve as oyuncularımızı yormayalım.
 
Ben de çok kasmamamız gerektiğini düşünüyorum. Ligde 8. olacağız ve Yakın Doğu Üniversitesi'ne gücümüz yetmeyecektir. Venedik serisi bize sadece kupa değil, önümüzdeki yıl Euroleague Women bileti de verecek. O yüzden Venedik maçına Işıl-Quigley'i dinlendirmeliyiz.
 
Hiç gerek yok tamamen yedek oynayalım. Kupaya tam konsantrasyon!
 
7.olma şansımız aşırı derecede düşük..Yok desek bile yeridir sadece matematiksel olarak şans var..O şansıda zorlamanın manası yok..
Önemli olan Eurocup'ı kazanmak ve play offta Yakındoğu karşısında rahat ve keyif dolu bir seriye çıkmak..

Bu maçta bence Epoupa-Quigley-Petronyte dinlenmeli..Işıl bile dinlendirilebilir..
Kaela Davis ve belki Kobryn oynamalı oynayacaksa..

Gerekirse oyuncular formaliteden kadroda olsunlar ama dinlendirilsinler..

Fenerbahçe bizleri farklı yense bile ben çok fazla önemsemem..Kimseninde önemseyeceğini sanmıyorum taraftarlardan..
 
mümkün olduğunca tempoyu düşürüp rahat oynuyoruz. boş şutlar kaçırdık biraz sokabilsek fark çift hanelerde olacaktı.
 
ilk yarıyı 3 sayı geride kapadık. Verameyenka ve Vaugh ile tutunuyor fener. Biz ise fazla zorlamıyoruz aynen devam edelim böyle rölantide.
 
Biraz sıksak kazanırdık şu maçı. Sonlarda Birselin ikramlarıyla yine ortak olduk ama alamadık. Hep beraber finale şimdi.
 

Üst