Play-Off 2. Maç | Beşiktaş Cola Turka 70 - 80 Galatasaray CC

Galatasaray'ımız ilk maçta gereken mücadeleyi sahaya koydu şimdi uzun uzun yazmaya lüzum yok. Bu maç için kısa ve net konuşmak gerekirse açıkcası çok zor maç olacak. Ergin Ataman takımını çok iyi motive edecek. Savunma konusunda maç boyu istikrarlı olmalıyız yoksa rakibi süpüremeyiz. SALDIR GALATASARAY !
 
Tutku ağırlığını koymazsa kaybetme ihtimalimiz daha fazla. Jerry 4 doğru iş yapıyorsa en az 2de yanlış iş ekliyor yanına, deplasmanda bunları telafi etmek çok daha zor olur.
 
Maçı kazanıp Olin-Banvit serisinden gelecek takımı beklemeye başlamamız lazım. O seri kim çıkarsa çıksın çok yorucu olacak. 5.maça uzayacak. Gelen takım da gardı zayıflamış şekilde gelecek. Bu maçı kazanıp yarı final için de avantaj sağlamak gerek.
 
Bu maçı ben Beşiktaş'ın almasının daha yüksek ihtimal olduğunu düşünüyorum. En azından bir maç alarak veda etmek isteyeceklerdir... Umarım tersi olur da fazla yorulmadan yarı finali bekleriz..
 
bu sene özellikle önemli deplasmanlarda hep mağlup olduk(banvit efes karşıyaka karşıyaka2 olin) beşiktaşı yendik fakat onların da şimdiki güçlerinden baya bir uzak durumları vardı.Eğer biz bir yerlere mesaj vermek istiyorsak kesinlikle deplasmanda kazanmasını öğrenmeliyiz artık apdi ipekçide 1 kişi fazla oynuyormuşuz gibi bi atmosfer oluyo ancak deplasmanlarda kazanamıyoruz inşallah bjk maçıyla bu sıkıntıyıda aşarız....
 

Üst