Play-Off Çeyrek Final 2. Maç | Beşiktaş IF 64-66 Galatasaray LH

130'la viraja girip devrilmeden döndük resmen. Beşiktaş bizi bu kadar zorlayacak kapasitede bi takım asla değil. biz çok kötü oynuyoruz. Carlos gerçek bir lider. 2 maçtır çember dövüyor ama bugün 11 asistle yine bi şekilde maçı almayı başardı. Bonsu'ya attığı alley-up toplarını çok az guard atabilir avrupa'da. Gordon gidince takım aşırı derecede Arroyo'nun sırtına bindi bu sezon. o da var gücüyle savaşıyor ama artık 35 yaşında ve yorulduğu gözlerinden belli. kısalardan hiç yardım gelmiyor. güvenilir tek bir atıcı yok. işte Manu 2 tane soktu bugün, o da maçı almaya yetti zaten. 3. maçta Domercant denenebilir. Malik de ruh gibi zaten.

sonuçta kötü sezon geçirdik ligde, çok ilerleyeceğimiz de şüpheli zaten ama burda elenmek hoş olmazdı. bi şunları kazasız geçelim de, Banvit serisine bakıcaz.
 
Arroyo'yu ayri tutuyorum; Hairston, Markoishvili, Cenk, Furkan ve Bonsu'dan duzenli katki alamassak kor topal gidebilecegimiz yer sinirli olur.

Ender'de inanilmaz formsuz. Sut sokamayabilirsin, gununde degilsindir ama sahada Arroyo, Cenk ve Erceg varken topu 13-14 saniye elinde tutup abuk sabuk sut kaldirmasina tahammul edemiyorum.

Topu paylasamiyoruz, kullandigimiz her sut ya bireysel caba ile oluyor yada el ustu. Dudley bekledigimiz gibi donmedi, Erceg bi var, bi yok.

Nereye kadar boyle gidecegiz bilmiyorum.
 
Bu takimin bi tık üste cikmasi icin, Ersin ve Engin nin sürelerini arttirmak gerekiyor.Ersin bugun şut sokuyor, ribaund aliyor ama bugun yoklari oynayan Erceg den cok daha az süre alıyor.Ender resmen dökülüyor ama Engin dakika almıyor. Hocanin forma adaletinde problem olduğunu düşünüyorum.
Cenk gibi perdelerde dagilip giden bir oyuncu ile Lofton u savunmak ve ilk yarinin sonunda göz gore gore yenen 3 lük en delirdiğim anlardı.
Final şansımız kesinlikle var.Bence bjk iyi bir takim ve elememiz halinde,Banvit ile eşit sanstayiz.Yeterki dogrulari bulalim.
 
Çoğu kişide anlam veremediğim "böyle oynarsak Banvit bizi eler" havası hakim yalnız Banvit bugün 0-2 ile elenmiş de olabilirdi. Çok çok küçük ayrıntılar ve Tofaş'ın dar rotasyonu sonucu tersine çevirdi. İki maç da son dakikada ve hatta son saniyelerde Banvit'e döndü...

Enseyi karartmaya lüzum yok, Salı günü kazanıp yola devam ederiz umarım.
 
Çoğu kişide anlam veremediğim "böyle oynarsak Banvit bizi eler" havası hakim yalnız Banvit bugün 0-2 ile elenmiş de olabilirdi. Çok çok küçük ayrıntılar ve Tofaş'ın dar rotasyonu sonucu tersine çevirdi. İki maç da son dakikada ve hatta son saniyelerde Banvit'e döndü...

Enseyi karartmaya lüzum yok, Salı günü kazanıp yola devam ederiz umarım.

üstad valla ellerine sağlık tam ben yazıcaktım bu konuyla alakalı sende dolu dolu yazmışsın,sözlerine imzamı atıyorum..
 
İsmet Badem : Bak bak Bonsu'nun ayağı adama takılmıyor yere takılıyor ? ? ? lig tv = bjk çok bariz. Beşiktaş'a salı akşamı ederi kadar...
 
Ergin Ataman ve başta Arroyo olmak üzere takıma güveniyorum, şampiyon olacağız, rakip olarak öyle müthiş oynayan bir rakibimizde yok bana göre ligde, bu yılda kupayı alırız inşallaah...
 
Rezil oynadık , tutuktuk , konsantrasyon zayıftı vs bunlar doğru şeyler. Hatta normal şartlarda tahammül etmekte zorlandığım bir çok şey var süre dağılımı ve mola mevzuları gibi. Ama bugün o maçı kazanmak zorundaydın ve kazandın. Olay bu , playoff bu. Geçen seneki gibi zaten mümkün değil olmaz onu aklınızdan çıkartın. Geçen sene millet playoffta 2. vitese geçemezken biz 4. vitese düştüğümüzde burada trip yapıyorduk.
 
Büyük resimde Şansal Büyüka'nın Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım'la olan göbek bağı malumunuz.Yalnız basketbol maçlarında -bilhassa derbilerde- spikerlerin ''ulan başımız ağrımasın'' diyerek nispeten ev sahibine dönük maç anlattığını düşünüyorum.İsmet Badem'in kimi yetersizlikleri var,söz gelimi Bonsu'nun pozisyonu bence de fauldü ama takıma darlanıp meseleyi spikerlere indirgemek bize fayda sağlamaz şahsen.
Spikeri kafaya takıp TBF'yi,takımı,rakibi unutmak forum genelinde yaygın bir refleksimiz yıllardır.Çözüm bulmakta fayda var.
 
Galatasaray basketbol takımı bugün ligdeki bütün takımlardan daha kuvvetlidir ve şampiyonluğa ulaşacak kalitededir. Koç, oyuncular ve hatta taraftar olarak tek eksiğimiz hırs, istek ve coşku...

Salı günü 12 bin kişinin önünde, Euroleague atmosferinde takım ve taraftar o coşkuyu yaratır ve şampiyonluk ateşini yakar inşallah.
 
Takım devam dedi ve mağlubiyeti telafi etti. Sıra bizde salonda geçen seferkinden daha fazla ve coşkulu olmalıyız. Taraftar gücü neymiş görsünler.
 
Maç maç bakmak gerek. Salı günü güzel bir atmosferle gerekeni yaparlar inşallah.

Marko kritik şutları soktu. Cenk Marko sokamadığında katkı verdi. Arroya atamadı ama bu sefer attırdı.

Bonsu smaçları vuruyor savunmada uyuyor.

Furkanı,Engini unutuyoruz.

Ender kontrolsüz.

Malikten katkı gelmiyor savunması da sezon içinde ki gibi değil.

Yükselişte olan Sinan Güler.

Domercant düşünülür mü 3. maç.

Erceg bir var bir yok.
 

Üst